De leukste feestjes met een dresscode in januari

Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl opzoek naar de leukste feesten met een dresscode. Na de verplichte familiebezoekjes en zakelijke kerstdiners in December ben je misschien wel toe aan een knallend feest wat je zelf leuk vindt. Gelukkig staat ook komend jaar de party agenda weer bomvol! Check hier welke feesten met een dresscode we voor je uitgekozen.

Zondag 31 december/1 januari - Gold & New
Wil jij het nieuwe jaar inluiden met een mega knaller? Check dan dit feest in Den Haag! In het voormalige Condor City, wat nu Barn 47 is, zal een geweldig NYE feest plaatsvinden, waar werkelijk van alles gedraaid wordt. Van de nieuwste hits tot gouwe ouwe. Van vette glijders tot lekkere rammers en de guilty pleassures niet te vergeten! De dresscode is "Dress to impress & suit up". D? perfecte gelegenheid voor de dames om je mooiste cocktailjurkje uit de kast te trekken en voor de heren, om een mooi pak aan te doen. Go for it!

Zondag 31 december /1 januari - NYE
In de historische binnenstad van Zwolle, is op die zelfde avond ook een spetterend nieuwjaarsfeest. Dit feest, waar de dresscode Gala/Tenue de Ville 'with a touch of gold' is, wordt gehouden in de tot feestlocatie omgebouwde Grote Kerk, waar je de hele nacht dansen op de hit uit de 90's, 00's en van nu. Heren worden verwacht in smoking of een mooi pak en voor de dames is dit feest een goed excuus om een prachtige jurk te gaan shoppen!

Maandag 1 januari - Het ultieme Sjonnie & Anita Verkleedfestijn
Heb je er na de jaarwisseling nog niet genoeg van en wil je nog een feestje meepakken? Dan kan dat in de Amsterdamse Westerunie op Het ultieme Sjonnie en Anita verkleed festijn! Trek je vale joggingpak uit de kast en stijl ze af met een gouden koningsketting en een paar klassieke Nike Air Max. Dames vergeet de kuif, blauwe oogschaduw, rode lippenstift en de panter legging niet. Hoe ordinairder hoe beter!

Zaterdag 13 januari - SFEER
Op dit sfeervolle feest waar de dresscode ZWART / ROOD is staat een top line up. Er is een house, maar ook een lounge area ingericht. Hier kan je lekker chillen op kussens en de beste DJ's komen draaien. Als je vip-kaarten besteld kan je genieten van een eigen podium met prive bar en worden er lekkere hapjes rondgebracht. Na afloop is er voor alle dames een leuke verrassing! Genoeg reden om te gaan dus!!

Zaterdag 20 januari - Creations
Op dit 18+ feest waar techno, house, trance, electro en progressive gedraaid wordt is de dresscode wit, blauw en zilver. Het dragen van jeans is toegestaan. Je kan dus alle kanten op! Combineer een mooie skinny jeans met een opvallende zilveren top en je kan losgaan op deze party! De line-up voor de main stage en het techno podium zal binnenkort bekend gemaakt worden, maar dat dit een knal feest wordt staat vast!
Share |