Pats Vlaardingen viert NYE met Lucien Foort in voormalig Sam Sam

Op oudjaarsavond viert de kersverse evenementenorganisatie Pats Events haar eerste samenwerking met Van Gogh Vodka in de voormalige evenementenlocatie Sam Sam in Vlaardingen. Het vernieuwde partycentrum gaat verder onder de noemer Pats Vlaardingen. Naast een hoogstaande line-up, gaat Pats groots uitpakken om het nieuwe jaar volledig in stijl in te luiden met feestelijk vuurwerk, verbluffende showelementen en smakelijke champagne.

'NYE 2017' daalt neer op 31 december met headliner Lucien Foort, die de oudjaarsavond vibe tot een waar hoogtepunt zal brengen. De man achter de welbekende houseplaat 'Quadrophonia' zal naast zijn aanstekelijke enthousiasme, een set verzorgen waarin iedere subgenre van house wordt belicht. Een DJ die daadwerkelijk het randje opzoekt tussen wat het publiek kent en zou moeten kennen.

Daarnaast maakt Ardy Beesemer plaats in zijn drukke schema om deze avond onvergetelijk te maken. De Rotterdammer gaf in de jaren negentig een gezicht aan de RoXy en werd bekend als resident van Nighttown en het clubconcept NOW & WOW. Tijdens 'NYE 2017' neemt hij je mee op reis door de geschiedenis van house muziek. Los gaan gegarandeerd!

Medeoprichter van de Rotterdamse club Bahn - beter bekend als OSOSONIC - zal de unieke stempel op deze feestdag drukken met zijn persoonlijke mix van muzikale goederen. New deep en tech house met creatieve uitschieters naar new en oldschool disco muziek zal op magische wijze op de dansvloer worden verspreid.

Naast de main area is er een tweede zaal geopend waar opkomend talent een groot podium krijgt. Niemand minder dan Malos Gentles, The Irvinator en Deejay Fabian V zullen hun beste skills vertonen in The Attic, de bovenzaal van de voormalige Sam Sam.

Maar dat is nog niet alles! Wanneer je een aantal heerlijke vodkaatjes van Van Gogh verder bent en het laatste uur is aangebroken, zal er een speciale back2back sessie plaatsvinden van Lucien Foort en OSOSONIC. Bereid je voor op een waardige afsluiter van twee hoog geskillede houseveteranen.
Share |