The House of God

Wat was het weer een bewogen jaar 2017, voor sommige een afscheid van een jaar met slechte herinneringen maar voor vele zeker heel veel mooie en goede momenten en gebeurtenissen daar waar we met z'n allen hebben stil gestaan en getreurd om het verlies van een dierbare het herbeleven van toffe feesten en festivals, noem het op we doen het allemaal samen!

Samen met jullie heeft de organisatie van "The House of God" in augustus een geweldige eerste "Uitverkochte Editie" mogen meemaken bij Breezze in Brielle en met dat in ons achterhoofd kunnen we deze toffe ervaring niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!

Met Breezze hebben we gezamenlijk besloten om met jullie de "laatste zaterdag" van het jaar 2017 te beleven en te organiseren! Deze dag klinkt ver weg maar is echt "around the corner" zoals ze dat zo mooi kunnen vertellen.

De opzet voor deze Winter Editie zal bestaan uit 2 area's, 1 binnen en/of 1 buiten, beetje afhankelijk wat het weer gaat doen die zaterdag. Ze gaan zeker de vette Oldschool Classics, Club Classics, Techno Classics, Early Rave en Early Hardcore voorbij laten komen. Het zal zeker alvast een opwarmer zijn voor een knallend afscheid van 2017 op zaterdag 30 december!


Time table:
Timetable wordt op vrijdag 22 december 2017 om 19:00 bekend gemaakt.Area 1ArmandLarsLudieManny RiberaRezaRicosRob & MC JoeStantonMC: JoeMC: MC-B Area 2Andy RawBouncerNativeOCDRalph GResonatorWaxweazleMC: TMC
Algemene info
Tickets The House of God
Online: ? 15,- Deur: ? 20,-
Adres Locatie
BREEZZE
Veckhoekse Sluisweg 2
3237LW VIERPOLDERS - BRIELLE
Open van 16.00 ? 02.00

Leeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren.

Parkeren
De parkeergelegenheid voor de bezoekers van The House of God zal worden gecre?erd op de parkeerplaats bij Kinderspeelparadijs De Ballebak Brielle en vanaf daar zal een treintje rijden die jullie naar "The House of God"
Share |