Leo's Ultimate X-Mas Party_ de beste start van je feestdagen

De kerst inluiden met Leo's Borrel: het kan niet leuker, gezelliger, intiemer en mooier. De 20e editie van deze vrijwel altijd uitverkochte events, the Ultimate X-MAS Party, belooft een ware hit te worden. De intieme hot spot van puur genieten tot in de kleine uurtjes is deze keer de nieuwe Club Lounge Le Grand. Vrijdagavond 22 december wordt de rode loper uitgerold. De champagneglazen, bartenders en Dj's staan klaar om de kerst als een sneeuw-confettikanon te starten. De best geklede man en vrouw worden deze avond gekroond tot de Ultimate X-mas Fashion King en Queen 2017 en ontvangen een kerstpakket van Leo's ter waarde van 400 euro.

Line up
Leo's X-Mas Party wordt de perfecte start voor de feestdagen. Even zonder ouders en sociale verplichtingen het jaar achterlaten, ontspannen en genieten met elkaar. Aan de line up (dj Benny Rodrigues, dj Le Mar, dj Leo Styles en Dj D-Rashid) zal het zeker niet liggen: tot vroeg in de ochtend blijven de kerstlampjes sfeervol aan en worden de beats gesmeed. 'We willen alle zintuigen weer volop laten genieten', stelt Leo Houkamp, creative director van dit partyconcept.

Fashion TV aanwezig
Leo's Borrel is nu al 20 edities lang een pleisterplaats van positieve stijlvolle mensen; mensen die van plezier, succes, mode en beauty houden. De Ultimate X-Mas Party verwelkomt vrijdag daarom ook de creatieven en cameramensen van Fashion TV. In samenwerking met Fashion TV worden in 2018 thematische modellenshows, fashionshows en catwalks georganiseerd rond Leo's Borrel, en uitgezonden. 'In 2018 gaat Leo's Borrel letterlijk deels 'on air'. Eigenlijk een heel logisch vervolg, en een superbeleving voor onze gasten', aldus formulebedenker en creatief Leo Houkamp.

Show your beauty, bring your holiday spirit
'Mensen die houden van topentertainment met een high-class attitude. Dat is typisch ons publiek. De Leo Borrel community bestaat uit 25-plussers met aandacht en gevoel voor stijl en schoonheid', zegt Houkamp. 'Deze editie leggen we de nadruk op het maken van een fashion statement. We willen dat iedereen er gewoon over de top goed uitziet. Show your beauty, bring your holiday spirit. is het thema.'

Music, Passion, Fashion
De rode loper, champagne, flitsende auto's, paparazzi, music, fashion en de zoektocht naar de best dressed man or woman Is over enkele nachtjes een feit. De ambiance op 22 december in Club lounge Le Grand wordt bijzonder. Er is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze editie. Voor meer informatie en de laatste kaarten leoborrel.?nl.
Share |