Het Ultieme Sjonnie en Anita verkleedfestijn

Het Ultieme Sjonnie en Anita verkleedfestijn in de Westerunie komt er weer aan op 1 januari 2018. Alleen voor ?chte Sjonnie & Anita's ? verkleden en je misdragen is dus verplicht!

In de afgelopen jaren heeft Amsterdams meest slonzige stel veel doorgemaakt. Ze begonnen op een Tomos A35, inmiddels scheuren ze stad en land af in een scootmobiel met ingebouwde asbak. 10 Jaar geleden nog samen in een kleine caravan, inmiddels drie hoog achter in de Vogelbuurt. Zelfs de WW is inmiddels vervangen door een volwaardige bijstandsuitkering.

Al 10 jaar het ultieme Sjonnie en Anita verkleedfestijn in de WesterUnie, lekker fout. Het inmiddels befaamde verkleedfeest waar iedereen zich van top tot teen in goud, luipaardprints en trainingsbroeken hijst, staat weer geplanned op 1 januari. Dus heb jij je altijd al een keer willen misdragen in je meest glimmende en foute outfit of altijd al een keer een mat in je nek willen hebben zonder gene?

Trek op 1 januari je stoutste badslippers aan, haal je geilste legging uit de kast en leg een flinke bodem van goulashkroketten en Gulpener 10%. Het nieuwe jaar luid je in met Sjon & An in de Westerunie. Verwacht veel confetti, slingers, co2, en woonwagenmeuk, jij wordt dan ook geacht om in jouw pauperste outfitte te verschijnen; de dresscode wordt streng gecontroleerd!

Steekwoorden ter inspiratie: pauper frikandellentelevisie, goud op goud, wegscheren, Brabants leren en woonwagenkleren, tijgerleggings, highlights, roze, tijgerprint. PS. Kom in je verlaagde VW Golf GTI met neonlampies.

De deuren van de WesterUnie gaan op 1 januari al om 18:00 uur open en sluiten pas om 05:00 uur 's nachts.

Deze tijgers achter de draaitafel zorgen ervoor dat Sjonnie zijn neppe gestolen gouden kettingen lekker laten kletteren terwijl Anita (straalbezopen van de halve liters) de ladders in haar tijgerlegging danst:
Share |