Armin van Buuren besluit jaar vol mijlpalen met 'A State Of Trance Year Mix 2017'

Het jaar 2017 kende grote successen voor zowel vijfvoudig DJ Mag-winnaar Armin van Buuren als Trancemuziek als geheel, waaronder de opening van Armins eigen radiostudio in Amsterdam, het A State Of Trance 800-event in de Jaarsbeurs te Utrecht en de veertien uur durende aflevering van A State Of Trance (episode 836) tijdens Amsterdam Dance Event. Deze reeks wordt dan ook op een passende manier afgesloten, want voor het veertiende jaar op rij geeft Armin van Buuren zijn loyale Trance-fans het beste van 2017 met 'A State Of Trance Year Mix 2017'. 'A State Of Trance Year Mix 2017' wordt voor de Benelux uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Cloud 9 Music.

De door Armin zelf gemixte 'A State Of Trance Year Mix 2017' bevat meer dan honderd tracks en bestaat uit Armin van Buurens favoriete platen en de populairste nummers van het jaar, gebaseerd op de jaarlijkse Tune Of The Year-uitverkiezing. Op de jaarmix staan onder andere Davey Asprey, Protoculture, KhoMha en Neelix.

De 'A State Of Trance Year Mix 2017' wordt net als iedere wekelijkse aflevering van de radioshow uitgezonden op meer dan honderd verschillende radiostations, verspreid over meer dan tachtig landen in alle uithoeken van de wereld. Daarmee bereikt de radioshow iedere keer meer dan veertig miljoen luisteraars. Elke donderdagavond ? van 20:00 uur tot 22:00 uur ? wordt een nieuwe aflevering van A State Of Trance in zowel audio als video uitgezonden op Armin van Buurens Facebookpagina en YouTubekanaal. Op 28 december zal de twee uur durende jaarmix tijdens de laatste A State Of Trance-aflevering van het jaar op deze kanalen te vinden zijn.
Share |