Extrema Outdoor lanceert de Black Pass Pre-sale

Extrema Outdoor lanceert voor het eerst de XO Black Pass. Met deze unieke pas kunnen passionate electronic music lovers van 21 tot en met 23 december als eerste hun weekend en camping ticket bemachtigen, die veel unieke voordelen bevat. Extrema Outdoor zal op 6 + 7 juli wederom Vakantiepark De Bergen in Wanroij omtoveren tot een house en techno oase met camping.

Extrema Outdoor lanceert haar limited edition XO Black Pass, waarmee bezoekers vanaf 21 tot en met 23 december hun ticket veilig stellen voor Extrema Outdoor, 'The Techno Weekend Bash'. De XO Black Pass holders krijgen toegang tot het festival voor het gehele weekend, inclusief toegang tot de 'XO Vintage Art Camping' van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli.

Maar dat is lang nog niet alles! Met een beperkt aantal XO Black Passes beschikbaar, zijn de vijfhonderd unieke bezoekers een van de weinigen die toegang krijgen tot een hoop verrassingen. Denk aan secret hangouts verdeeld over het gehele festival, een limited-edition XO sieraad, toegang op vrijdag tot het VIP-deck op de Mainstage, het ontvangen van unieke content, het laatste nieuws en nog veel meer.

Bezoekers kunnen zich via ext.re/XO18-BLKPAS registreren voor the XO Black Pass pre-sale, die van 21 tot en met 23 december plaatsvindt! Geregistreerde bezoekers ontvangen op donderdag 21 december een unieke link in de mail met meer informatie over de exclusieve pre-sale.

Om toegang te krijgen tot de XO Black Pass Pre-sale, dienen de bezoekers zich v??r woensdag 20 december te registreren via ext.re/XO18-BLKPAS. Hiervoor geldt een maximum van 2 tickets per persoon.

Over Extrema Outdoor:
Extrema werd in 1992 opgericht door Marcel Mingers en hoort daarbij tot de pioniers op het gebied van elektronische muziek events. Geboren uit een passie voor underground elektronische muziek, ontstond Extrema Outdoor in 1996. 21 jaar lang was Auqabest de thuisbasis voor het festival, maar in 2017 werd de stap naar een meerdaags festival op een andere locatie gezet: Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Gelegen aan kraakhelder water, witte stranden en diepe bossen, biedt het festivalterrein een sfeervol en intiem onderkomen aan de bezoekers. Op 6 en 7 juli 2018 vindt hier de tweede meerdaagse editie - inclusief camping - van Extrema Outdoor plaats.
Share |