Rubber organiseert Oud & Nieuw feest in 'The Wall'

Het nieuwe jaar wil je goed beginnen; met fijne mensen, lekkere muziek en uiteraard genoeg drank. Dat kan natuurlijk bij een huisfeestje of die tent waar je het hele jaar heen kunt. De organisatoren van RUBBER hebben een beter alternatief; een groot gay/open-minded Oud & Nieuw feest in The Wall, Utrecht. Een eenmalig event op een unieke locatie!

'The Wall' is gekozen vanwege de geweldige grote ruimte, gelegen naast de A2 ? iets meer dan een kwartier fietsen van het centrum en parkeerplaatsen voor de deur. Door de hoge glazen gevels is er naar twee kanten prachtig zicht op het vuurwerk boven de skyline van Utrecht en Maarssen terwijl je danst. En het maakt niet uit of je van house, pop of classics houdt; er zijn twee stages.

Al sinds 2014 is RUBBER op de eerste zaterdag van de maand in basis te vinden met het succesvolle maandelijkse feest en ze organiseerde al eerder dit jaar het buitenfeest bij de Jacobikerk en XL-afterparty tijdens de Utrecht Canal Pride. Dus feestjes bouwen kunnen ze wel.

RUBBER XL - New Years Eve start al op Oudjaarsavond om 22:00 uur en biedt je onbeperkt muziek, acts en drank (bier/wijn/fris is inbegrepen). Je danst tot in de vroege ochtend op muziek van maar liefst 8 DJ's; ondermeer ?von, Doppelgang, DiscoQueen, Victor Coral en Emma Champagne Queen.

In korte tijd waren alle 'early bird' tickets al verkocht en de pre-sale tickets voor ? 45,- vliegen al over de digitale toonbank ? dus wacht niet te lang. Last minute tickets en aan de deur worden ? 60,-. Verzeker jezelf en je vrienden dus van een onvergetelijk oud & nieuw feest waar je gewoon jezelf kunt zijn. Je jaar is nog nooit zo goed begonnen.
Share |