Armin van Buuren brengt kerstsingle uit

Als de dagen donker en druilerig worden en de vorst langzaamaan zijn intrede doet, maakt iedereen in Nederland zich klaar om met volle teugen van de kerstdagen te genieten. Door een nieuwe, hartverwarmende versie van Armin van Buurens recente hitsingle ('Sunny Days') wordt juist dat nou net even wat makkelijker gemaakt. Als allereerste dj lanceert de vijfvoudig #1-dj van de wereld zijn eigen sfeervolle kerstsingle: 'Christmas Days'.

Luister hier naar Armin van Buuren feat.? Josh Cumbee ? Christmas Days

Armin van Buuren:
"Een aantal weken terug vroeg iemand bij mij op kantoor of ik wel er eens over had nagedacht om 'Sunny Days' in een kerstjasje te steken. Een dj die een kerstsingle uitbrengt komt niet zo snel bij je op, maar toen ik opnieuw naar 'Sunny Days' luisterde, ontdekte ik dat de tekst zich best wel leende voor een kerstversie."

"Dinsdagavond zat ik op de bank en sprak ik met de zanger van 'Sunny Days', Josh Cumbee, die inmiddels een goede vriend van mij is geworden. Ik vertelde hem over het idee en de volgende morgen, om zes uur 's ochtends, had hij een eerste versie opgestuurd, gebaseerd op een niet eerder uitgebrachte downtempo versie van 'Sunny Days'. Die vond ik zo te gek dat ik 'm meteen heb opgestuurd naar mijn platenlabel (Armada Music), en minder dan 24 uur later was 'Christmas Days' een feit."

'Christmas Days' werd al gedraaid op Radio 538 en zal tijdens de kerstdagen ongetwijfeld menig fan in kerststemming brengen.
Share |