Dubvision en Afrojack scoren 538 dance smash met nieuwe single

Als je twee succesvolle acts in de studio opsluit, weet je dat een nieuw meesterwerk slechts een kwestie van tijd is. Zo is het ook gegaan bij DubVision en Afrojack, die samen de studio indoken en daar met een knaller van een plaat weer uit zijn gekomen. 'New Memories', hun eerste onderlinge samenwerking ooit, werd vandaag uitgebracht en oogstte direct het eerste succes: Dance Smash op Radio 538.

Luister naar DubVision &? Afrojack ? New Memories

'New Memories' is in alle opzichten een fenomenale plaat waar menig luisteraar zich in kan verliezen. De track is de nieuwste release op Afrojacks eigen label (Wall Recordings) en maakt alle hoge verwachtingen volledig waar via een mix van sublieme akkoorden, sterke vocalen en een euforische opbouw. Als offici?le anthem voor het 538 Jingleball staat deze plaat ongetwijfeld aan de basis van een aantal prachtige momenten en herinneringen.

DubVision (Victor en Stephan Leicher) geldt als een van de meest getalenteerde duo's van het moment. Sinds de release van hun eerste single op Armada Zouk grepen ze meerdere keren de nummer ??n-plek in de Beatport charts, scoorden ze miljoenen streams en views op Spotify en YouTube, en remixten en/of werkten ze met artiesten als Afrojack & David Guetta, Armin van Buuren & Garibay, Avicii, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano en The Chainsmokers. Of ze nou in de studio zitten of voor duizenden fans optreden op festivals en clubs als Tomorrowland, Ultra, Dance Valley, Amnesia Ibiza, Marquee Las Vegas en Pacha NYC, DubVision halen het beste uit ieder moment.

Afrojack (Nick van de Wall) is een van de populairste dancemuziekartiesten van het moment en werd onlangs verkozen tot de #8 dj van de wereld (DJ Mag). Hij won een Grammy voor zijn (en David Guetta's) remix van Madonna's 'Revolver', werkte samen met artiesten als David Guetta, Diplo, Hardwell, Martin Garrix, Pitbull, Steve Aoki en The Black Eyed Peas, en staat overal ter wereld op de grootste events, van Ibiza's meest prestigieuze clubs tot wereldberoemde festivals als Coachella, Electric Daisy Carnival, Tomorrowland Belgium en Ultra Music Festival Miami. Na radiohit 'LOST' (met VASSY en Oliver Rosa) en clubplaat 'Keep It Low' (feat. Mightyfools) laat Afrojack opnieuw zien dat hij nog vele jaren aan de top van de dancemuziekindustrie zal blijven.
Share |