Nieuwe Single Marathon

Vandaag brengen Jebroer en Anita Doth de track 'Marathon' uit. Deze unieke samenwerking is ontstaan omdat zowel Jebroer als Anita les geven op de Herman Brood Academie en het meteen klikte tussen de twee. De bijbehorende videoclip geeft een totale flashback naar de 90's. De track werd geproduceerd door het duo R?t N FrikK.

Jebroer: 'Anita is een legende die al heel lang mee draait. Ik heb al met een paar van deze legendes mogen samenwerken en Anita is dan natuurlijk helemaal tof. Toen ik 'Marathon' had klaarliggen vond ik dat het liedje iets extra's nodig had, en daarvoor was zij helemaal perfect!'

Bekijk de videoclip van 'Marathon' door op onderstaande afbeelding te klikken.


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en Belgi? gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 20 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in Belgi? en heeft Dubbel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers R?t N FrikK bracht hij de track 'My Gabber' uit, en organiseerde hij tijdens het Amsterdam Dance Event zijn conceptavond 'Paranoia'. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album.

Anita Doth
Anita Doth verkocht met 2 Unlimited meer dan 20 miljoen platen in de jaren '90. De wereldwijd bekende song 'Get Ready' werd gebruikt bij de Amerikaanse NBA en NHL. Tevens kwamen de songs van 2 Unlimited voor in films als 'Any Given Sunday', 'Space Jam' en 'Bring It On'. Anita Doth is solo te boeken met 2 Unlimited en 90's hits of met Diva's of Dance. In 2018 start zij een reisvlog.
Share |