De leukste feestjes met een dresscode in december

Maandelijks gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl opzoek naar de leukste feesten met een Dresscode. De agenda staat in december, d? feestmaand bij uitstek, ook weer bomvol met leuke feesten. Geen zin in pakjesavond of een traditioneel kerstdiner, maar liever een avondje feesten? Check dan hieronder waar je moet zijn!

Zaterdag 9 december ? Nightstay, summer in the winter
Kan je nog geen afscheid nemen van de zomer of ben je nog niet toe aan de winter? Dan is 'Nightstay, summer in the winter' het feest voor jou! In zomerse sferen dansen op o.a. house, afro, r&b en hiphop en dat in een zomerse outfit. Dat kan allemaal op 'Nightstay' in Vinkeveen! Dus haal je korte broek, zomerjurkje en zonnebril uit de kast. De zomer komt voor ??n avond terug!

Zaterdag 9 december ? Aqua Bass
Nog een stapje verder gaan? Wat dacht je van feesten in je badkleding! Goed idee? Check dan het Aqua Bass feest in Zwembad de Stok in Roosendaal. De eerste hardstyle poolparty met (raw)hardstyle en freestyle muziek op een unieke locatie. Dus trek onder je strandjurkje of korte broek je coolste zwemkleding aan en duik in dit feest!

Zaterdag 16 december ? 25 Years of royal clubbing
Op dit feest is het thema Studio 54, ge?nspireerd op de gelijknamige en roemruchte New Yorkse nachtclub van eind jaren '70. Trek je disco outfit uit de mottenballen of als je dat too much vindt ga dan voor een hippe flared jeans en kleurrijke top. Ga los op opzwepende house decadentie in het decor van het Abbenmuseum in Eindhoven. Een feest van herkenning, flashbacks en flashforwards. Het belooft nu al de legendarische afsluiter van 2017 te worden!

Zondag 24 december ? Urban Elite
Terwijl de nachtmis in volle gang is gaat in The Box in Amsterdam het dak eraf op dit Urban Elite feest. Denk nog even niet aan alle kerstdiners die de komende dagen volgen, maar ga helemaal los op r&b, urban, techno en hiphop tunes. De dresscode op dit feest is classy, sexy en festive. Oftewel; feestelijk. Dames kunnen kiezen voor een jurkje. Glitters en pailletten mogen hierbij best. Als man kun je gaan voor een feestelijk overhemd met leuke print. Maak je look af met de juiste accessoires.

Zondag 31 december ? Kris Kross NYE
2017 old skool afsluiten? Check dan dit Amsterdamse Kriss Kross NYE. Een combinatie van house classics, hiphop en disco met als thema en dresscode 'The Great Gatsby'. Back to the 20's dus! Ga all the way in een mooi pak of een sprankelende jurk. Ga voor de perfecte 20's outfit en sluit het jaar knallend af!
Share |