Sam Feldt verrast met snelle tweede albumrelease Sunrise to Sunset

Anderhalve maand nadat de Nederlandse producer/DJ Sam Feldt zijn debuutalbum Sunrise uitbracht, dropt hij al de opvolger Sunset. De Amsterdammer, die in oktober nog twaalf plekken steeg naar #75 in de DJ Mag 100, strikte onder meer Shaggy voor een samenwerking.

Feldt bewees dit jaar al een van de meest toonaangevende elektronische artiesten ter wereld te zijn met de hitsingles Fade Away, Open Your Eyes en YES (feat. Akon), en toont nu zijn veelzijdigheid. Zowel Sunrise als Sunset bevat twaalf tracks, wat het totaal op 24 tracks brengt. Niet voor niks, want Sam Feldt werd in augustus zelf 24 jaar. Samengevoegd symboliseert het complete album Sunrise tot Sunset de 24 uur in een dag. De Jamaicaanse Shaggy verzorgt de vocalen op Don't Say a Word en voor de uptempo song Carry Me Home is niemand minder dan Grammy Award-winnaar Sam Martin de studio van Feldt binnengelopen.

Wishing Well (feat. Olivia Sebastianelli) is de eerste single van het album, dat op 24 (!) november uitgebracht wordt door Spinnin' Records. De betekenis achter het nummer (over de invloed van alcohol op een leven en relatie) maakt meteen duidelijk dat Sam voor dit album voor een ander thema heeft gekozen. De tracks Deja Vu en Start Again gaan over het verder gaan na een relatie en zijn qua sound een stuk dieper dan de vrolijke zomerse sound waar Sam
Share |