Herfstdrift maakt zich op voor recordeditie

Drift maakt zich op voor een recordeditie van Herfstdrift Festival. De organisatie verwelkomt zaterdag 25 november maar liefst tweemaal zoveel bezoekers als twee jaar geleden op het voormalige fabrieksterrein De Vasim in Nijmegen.

Het festival maakte het afgelopen jaar een stevige groei door, mede dankzij een sterke editie van Drift Festival in juni. Drift mede-organisator Brent Roozendaal: "Het is fantastisch om te zien dat er steeds meer mensen onze evenementen weten te vinden en terugkomen. Klaarblijkelijk bezorgen we ervaringen die bijblijven en doen we iets dat als waardevol wordt ervaren. Ons vaste publiek vertrouwt op onze goede naam en daarnaast heeft Herfstdrift met zijn unieke karakter een groeiende aantrekkingskracht op nieuwe bezoekers vanuit het hele land."

Door de enorme groei die het festival heeft doorgemaakt, is er dit jaar een nieuwe indeling bedacht waarbij het karakteristieke terrein van De Vasim nog optimaler wordt benut. Herfstdrift breidt dit jaar uit met twee extra podia. Dat brengt het totaal op zeven volwaardige podia waar 42 artiesten uit binnen- en buitenland optreden. Naast headliners als Antal, Ben UFO, DJ Tennis, DVS1 en Helena Hauff hebben ook minder bekende artiesten als Dr. Rubinstein, Deltawerk (live), Esa, HRTL (live) en Red Greg een prominente plek in het programma. Roozendaal: "We proberen een zo groot mogelijke diversiteit aan elektronische muziek te programmeren, mede dankzij vruchtbare samenwerkingen met sterke lokale partijen als Boomshakalak, Blauwdruk, NDRPNTS en The Tribe. Een bezoeker moet tijdens Herfstdrift minimaal twee artiesten voor het eerst zien."

Herfstdrift Festival is uitverkocht.
Share |