Soixante neuf indoor festival

Kerst komt er weer aan en die breng je natuurlijk door met je familie en vrienden. Na 2 dagen boordevol gezelligheid en mooie cadeaus wil je dit natuurlijk feestelijk afsluiten! En waar kan dit beter dan bij het Soixante Neuf Indoor Festival in de Suikerunie te Groningen?!

Met een volle buik van al die heerlijke kerstmaaltijden, kun JIJ bij ons de kilo's er weer af dansen. Met vrienden en familie genieten van een waanzinnige line up op een te gekke locatie! Het is ons gelukt om de toppers uit de gehele sc?ne bij elkaar te brengen om een zware dosis aan muzikaal geweld jullie kant op te gooien. Jouw kerst wordt onvergetelijk met Soixante Neuf!

Geen spektakel zonder JOU ?n zonder een line up waar je "U" tegen zegt!

Afro BrosBlack CrowDiaz & BrunoDjeckmanGunzaImpulzMiguell KaidelMitchell SupremeRodney MusicWaxFiendWolfGangLive: GioRap: AdjeRap: DopebwoyRap: F1rstman Rap: SBMGZang: Jayh JawsonZang: SFBMC: Lirical
Tweede Kerstdag weet je in ieder geval waar je je kerst afsluit, dus zet jezelf op ??nwezig bij het event facebook.?com en blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws rondom ons Soixante neuf indoor festival! De early bird tickets zijn reeds uitverkocht. Er zijn nog enkele late bird ?n lady (2 on 1) tickets verkrijgbaar, zorg dat JIJ er snel bij bent!
Share |