Armin van Buuren dropt anthem voor A State Of Trance 850

Er wordt al reikhalzend uitgekeken naar de anthem van de A State Of Trance 850-wereldtournee sinds Armin van Buuren de single aankondigde tijdens de 14 uur durende ADE special van A State Of Trance, en nu is dat moment eindelijk daar. 'Be In The Moment' werd vandaag uitgebracht op zijn eigen label: A State Of Trance (Armada Music).

Luister naar Armin van Buuren ? Be In The Moment (ASOT 850 Anthem)

'Be In The Moment' staat aan de basis van de krachtige boodschap van ASOT 850. De plaat werd voor het eerst gedraaid op Ultra Mexico door Armin van Buuren zelf en staat garant voor een Trance-doordrenkte droomwereld waar geen fan genoeg van kan krijgen. De intense sferen en onthutsend goede 'builds' zorgen ervoor dat deze plaat fans precies geeft wat ze willen: om zich in het moment te verliezen en de muziek te omarmen, hier en nu.

De release van deze ziedende anthem komt even na de onthulling van het eerste deel van de line-up van de eerste editie van A State Of Trance 850 in de Jaarbeurs in Utrecht op 17 februari aanstaande. Niemand minder dan Armin van Buuren, Ben Nicky, Bryan Kearney, Davey Asprey, David Gravell, ilan Bluestone, John O'Callaghan, Jorn van Deynhoven, Purple Haze en Scott Bond zullen daar in het middelpunt staan van het grootste Trance-evenement ter wereld, zij aan zij met de artiesten die volgende week middels 'phase 2' van de line-up worden bekendgemaakt. Al deze artiesten zullen hun fans zonder twijfel onvergetelijke herinneringen bezorgen en Armin van Buurens slopende anthem zal daarin niet achterblijven. Tickets en reisarrangementen voor A State Of Trance 850 in de Jaarsbeurs in Utrecht zijn beschikbaar via festival.?astateoftrance.?com/tickets en/of travel.?astateoftrance.?com.
Share |