Goed nieuws voor Music2Dance!

Na een bewogen start van het jaar is er nu eindelijk een doorbraak. Partyflock bundelt haar krachten met Appic!

Here's why!

Partyflock is opgericht in 2001 en was nog voordat Hyves en Facebook bestonden h?t social media platform van Nederland. In een tijd waarbij mobiele telefoons nog geen camera bevatten, kwamen jullie massaal naar Partyflock om de uitgaansfoto's van het afgelopen weekend te bekijken, te reageren, een nieuw feestje te zoeken en met elkaar af te spreken. De laatste jaren is de sociale activiteit deels verplaatst van Partyflock naar Facebook, Instagram en WhatsApp. Ondanks dat trekt Partyflock nog steeds meer dan 850.000 unieke bezoekers per maand, die opzoek zijn naar een leuk evenement of de zeer uitgebreide en complete database van Partyflock willen raadplegen.

Het is nu tijd voor vernieuwing. Toen ik de jongens van Appic tegen kwam, vertelde ze me over de populaire en snel groeiende app die ze ontwikkeld hebben. Met Appic krijg je persoonlijk advies welke evenementen bij jou passen, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom en tijdens deze feesten, en spaar je Appic punten voor korting op tickets. Inmiddels maken al meer dan 170.000 mensen actief gebruik van Appic.

Een fantastische kans om de krachten te bundelen en beide platformen n?g beter te maken! Door het samenvoegen van de teams krijgen we namelijk meer mogelijkheden om nieuwe gave functies toe te gaan voegen aan Partyflock. Nu hoor ik je denken? 'Wat kan ik verwachten?'
Op korte termijn zullen jullie gaan merken dat de website hier en daar wordt verbeterd, zoals wat kleine aanpassingen aan de look & feel, nieuwe eigen content (we denken onder andere aan wekelijkse vlogs door verschillende jongeren) en meer winacties (met een hogere winkans). Op de langere termijn (6 tot 12 maanden) gaan we de hele look & feel van de website aanpassen, en meer specifieke secties maken voor mensen die van bepaalde muziekgenres houden.

En geen zorgen, de platformen zullen gewoon naast elkaar blijven bestaan. Wel gaan we bepaalde functionaliteiten op beide platformen beschikbaar maken. Op Appic komt er in ieder geval een completere uitgaansagenda, exclusieve content en natuurlijk een paar nieuwe functies, maar die houden we nog even geheim.

Ken je Appic nog niet? Download de app zeker even via deze link, dan heb je al je festivalinfo altijd op ??n plek, in je broekzak!

Vanaf nu zullen we jullie zowel via Appic als Partyflock regelmatig op de hoogte houden van updates, leuke weetjes en interessante acties! Voor nu, thanks voor alle support!


Thomas, Ashraf en Sven
Share |