3e Editie Goud & Nieuw Festival met 5 area's op de Tilburgse Korte Heuvel

Het is ondertussen alweer halverwege november en de kerstverlichting hangt al in de straten: de feestdagen komen eraan. Ook dit jaar kunnen we het jaar weer mooi afsluiten bij het Goud & Nieuw Festival op de Korte Heuvel in Tilburg. Na 2 eerdere uitverkochte edities, wordt het festival dit jaar uitgebreid met een 5e area: je kan met een festivalbandje dansen in Studio, Polly Maggoo, Caf? Bakker, Cul de Sac en een Secret Area.

In Studio kun je schuren tot in de late uren met Sjannies Schuurtent. Een van de headliners hier is Adje, bekend van onder andere hit 'Hele Meneer'. In Polly Magoo verzorgt 19gigs de muziek: de line up bestaat volledig uit artiesten van hun eigen roster met als hoofdact Big 2, bekend van The Opposites. Caf? bakker wordt omgetoverd tot een hitjespaleis, waar je dansend en zingend het nieuwe jaar kan beginnen. De headliner wordt nog bekend gemaakt, maar we verklappen vast dat deze DJ/producer verantwoordelijk is voor meer dan 100 miljoen streams. Cul de Sac zal volledig omgebouwd worden tot de BPM bar, waar 2 Tilburgse DJ's zich zullen uitleven en de BPM ieder uur omhoog schuiven. Als laatste rest er nog een Secret Area, waar je terug in de tijd kan met discobollen, glitters en vele disco-classics, verzorgt door Snolly.

Alle Tickets geven toegang tot de 5 area's en zijn inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. De Early bird tickets vlogen er binnen een uur uit en de verkoop van de Regular tickets gaat ook hard. Regular tickets geven toegang van 0:00 tot 06:00 en kosten ?40,-. De VIP tickets geven al toegang vanaf 22:00 en bevatten hapjes en champagne. De VIP Tickets kostten ?50,-. Voor meer info en tickets ga je naar goudennieuw.?com.
Share |