House classics & bowlen

Bowlingbaan Knijn wordt op zaterdag 25 november in een clubjasje gestoken. Uiteraard begint de avond met een goed potje discobowlen om vervolgens met je vrienden richting de club zaal te vertrekken waar houselegends Eric de Man en Aron Friedman de hele avond dance classics draaien.

Net als bij de andere 'Club Knijn's' staat de bowling-zaal in het teken van disco muziek, wordt Knijn weer onherkenbaar aangekleed als een sfeervolle club inclusief Funktion One geluid en is er een (niet verplichte) dresscode. Inspiratie haal je dit keer uit de iT en Roxy tijd: jeans, leer, smiley shirt, heuptasjes en n?g meer leer en zwart.

Club Knijn geeft al drie jaar lang feesten in het bowlingcentrum. De avond bestaat uit een uur bowlen als kickstarter van de avond met aansluitend dansen in de clubzaal tot drie. Echte disco en hitjes is het devies. Maar voor de editie op 25 november wordt er een uitstap gemaakt naar house. Eric de Man en Aron Friedman trekken oude platen uit de tas om de Roxy-tijd te herbeleven. I feel love.
Share |