New year's eve celebration

Exclusieve feesten Fun4Two's Exclusieve feesten staan als een huis. Allemaal in no time uitverkocht! Mooie mensen uit binnen-en buitenland, een supergezellig sfeer, schitterende decoratie, heerlijke optredens, top muziek, lekker eten & drinken, maar vooral op onze feesten seks, veel seks! Ook Fun4Two's New Years Eve Party is er daar een van en is ieder jaar weer het hoogtepunt van het jaar!


Hier wil iedereen bij zijn!
Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden. Voordat jullie het weten zijn de kerstdagen alweer voorbij. En dan komt ook onze New Years Eve Party wel weer heel dicht bij. Zet 31 december vast in jullie agenda's. Net als voorgaande jaren is het vieren van Oud & Nieuw een mega spektakel in de Fun. Ver van te voren volledig uitverkocht! Dus willen jullie hier bij zijn, dan moeten jullie er weer als de kippen bij zijn. Het feest begint om 21:00 uur en duurt tot 05:00 uur


Thema vegas night! Wat is Vegas Night?
Dit jaar komt Fun4two met een geweldig thema: vegas night! De club omgetoverd in een schitterende decoratie zoals jullie van ons gewend zijn. Heeft u nog niet de mogelijkheid gehad om Las Vegas te bezoeken, maar wilt u graag toch eens dit gevoel hebben? Of wilt u graag dit gevoel weer beleven?Laat de fiches dan maar rollen en haal de dollar biljetten uit uw zak, want wij nemen u mee naar de gokstad waar alles gebeurd. Beginners en gevorderden kunnen in deze avond alles proberen. Wilt u nu roulette, black jack of de pokertafel uitproberen, alles kan in Las Vegas! Heeft u een goede pokerface of verraad uw gezicht uw kaarten?Speel uw spel en pak de dollars en ga met een koffer vol naar huis terug vanuit het mooie Las Vegas.

Vegas Night staat garant voor een geslaagde avond, want wie waagt er nu niet graag een gokje? De diverse casino tafels zorgen voor een luxe uitstraling en de Black Jack-, Roulette- en Pokertafels nodigen uit tot het wagen van een gokje. Ben je niet bekend met spel, dan leggen de croupiers het graag aan je uit. Speel daarna zoals James Bond, laat de fiches rollen en speel om "echt" nepgeld.

Wie heeft de meeste fiches verdiend?
We sluiten de avond af met een veiling waarin je je opbrengst kunt omzetten in een leuk prijsje.
Share |