Nieuwe avondprogrammering op Slam

Radiostation SLAM! zet de avond van SLAM! op-z'n-kop met een geheel nieuwe programmering. Vanaf maandag 6 november zullen er twee nieuwe programma's starten. Tussen 19 en 22 uur komt SLAM! met een vernieuwend radioconcept genaamd 'Club Ondersteboven' en tussen 22 en 24 uur nemen Harm den Besten en Kees Dorresteijn de late uurtjes voor hun rekening met het programma 'Harm & Kees'.

Club Ondersteboven wordt gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke, maar wordt gemaakt samen met de luisteraars en artiesten. Die driehoek van luisteraars, artiesten en presentatoren staat centraal bij Club Ondersteboven. De luisteraars en de artiesten krijgen een grotere rol in alles wat er gebeurt.

Tom van der Weerd: "De avond van SLAM! wordt al jaren super goed beluisterd. Ik vind het daarom een mega grote eer dat wij nu tussen 19 en 22 uur de radio op-z'n-kop mogen zetten".

Bram Krikke: "Ik ben blij dat, na de #metoo beschuldigingen aan mijn adres, SLAM! mij nog durft aan te nemen. We gaan er een grensverleggende club van maken! Ik ben er nu al ondersteboven van".

Net als Club Ondersteboven zal het programma 'Harm & Kees' veel meer zijn dan radio alleen. Harm en Kees gaan elke week YouTube video's maken voor SLAM! over wat hen die week is opgevallen en met hun late night radioshow willen ze er alles aan doen om je bed heel onaantrekkelijk te maken.

Harm den Besten: "We maakten beide radio, zijn daar YouTube bij gaan doen en mogen dat nu combineren bij SLAM!. Daar kan je alleen maar blij mee zijn".

Kees Dorresteijn: "En als je dat met zo'n goede vriend mag gaan doen, is dat extra fijn".

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als The Boom Room, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.
Share |