Nederlands dj-duo Mightyfools en rapper/songwriter Bizzey gaan 'Dansen'

DJ duo Mightyfools is terug met een nieuwe knaller! Samen met de veelbesproken Bizzey, voormalig lid van Yellow Claw, droppen zij hun nieuwste tune 'Dansen'. Smerige dancehall beats en een laidback vibe, gecombineerd met het herkenbare geluid van de rapper maken deze plaat een viezerik, geschikt voor alle speakers!

Mightyfools is een authentiek Nederlands duo dat keer op keer bewijst een sterke kracht te zijn in de hedendaagse dance scene. Bekend om hun energieke sets en plezier samen, zijn zij gevormd tot een wereldwijd fenomeen met internationale allure. Artistiek duo Andy Samin en Jelle Keizer kwamen elkaar tegen in een lege club waar zij direct klikten op basis van hun muzikale achtergrond, dit resulteerde in succesvolle samenwerkingen en een sound en merk dat wereldwijd geprezen wordt.

"Toen we met Bizzey in de studio zaten, waren we allemaal zo hyped dat we dachten... dit moeten we af maken en iets mee doen!" ? aldus Mightyfools.

Bizzey was er op vrij jonge leeftijd heilig van overtuigd dat hij op het podium moest staan. Aanvankelijk als breakdancer, maar al snel ontwikkelde hij zich als rapper/zanger en zelfs als songwriter. De muziek die Bizzey maakt is naar eigen zeggen niet in een hokje te plaatsen, echter breed toegankelijk voor een groot publiek en razend aanstekelijk. Bizzey is een allround entertainer en timmert als solo muzikant succesvol aan de weg.

"De beat was een uitstapje van de boys en ik heb hier heel spontaan een freestyle op gegooid. Na een middagje chillen in de studio en viben bestond 'Dansen' ineens." ? vertelt Bizzey.

De plaat krijgt nu al een dikke support van The Partysquad, Freddy Moreira, Wiwek, Alvaro, Dimitri Vegas & Like Mike, Flava en vele anderen!

Bekijk de video van 'Dansen':
Share |