Extra tickets en area op Thuishaven

Woofers, omdat er nog zo veel vraag is naar tickets voor 4 november en er veel illegale (en te dure) tickets worden aangeboden hebben we het volgende besloten;

Er komt een extra (verwarmde) circustent bij op Thuishaven, de buiten mainstage die niet gebruikt zou worden wordt nu ook binnen, dit is dus de vierde dans area.

Er komen hierdoor nog 250 extra tickets in de verkoop. In de extra tent passen minimaal 500 personen, dus het wordt nog steeds niet te druk en we hebben nu nog meer ruimte voor gekkigheid.

Dus trommel die stapmaatjes op die net te laat waren voor tickets. En, vergeet ook het aansluitende night-time feest op Ruigoord niet, daar zijn nog 150 tickets voor verkrijgbaar!

Tickets Thuishaven:
csapp.?nl

Line-upThuishaven:
Alexander KoningBuzz FuzzCJ Bolland CellieDanoDimitriEric de ManFranky Jones GinoGizmoJorgMarc Acardipane Michel BecksMiss DjaxMondeNeuvRemy UngerRequezSpider WillemVoodoo Child
Afterparty @ Ruigoord
Omdat het in november toch al vroeg donker is willen we natuurlijk ook niet naar huis om 23:00. Daarom gaan we nog eens ouderwets verder tot 08:00 in de kerk van Ruigoord. De early-after tickets zijn nu in de verkoop!

Tickets After @ Ruigoord:
csapp.?nl

Line-up Ruigoord:
Alexander KoningFaustoJaydeeLars JohanssonMartijnNatarciaSpider Willem
Share |