Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100

De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee ??n van de hoogste nieuwe binnenkomers.

Mike Williams komt uit het niets binnen op nummer 60 in de DJ Mag top 100. Hoewel het uniek is dat een dj met zo'n jonge carri?re nu al zoveel stemmen krijgt, heeft Mike zijn plek met recht veroverd. De 20-jarige dj timmert flink aan de weg en wordt gezien als een van de grootste talenten van dit moment. Hij is met zijn jonge leeftijd dan ook de jongste dj in de lijst.

Mike reageerde zelf blij verrast op het nieuws: "Ik had het niet zien aankomen en ik ben er zo blij mee! Zo dankbaar dat fans massaal op mij hebben gestemd". De bekendmaking van de volledige DJ Mag Top 100 vond vannacht plaats tijdens het AMF-Festival in de Amsterdam Arena. De volledige lijst met dj's is hier te vinden.

Over Mike Williams
Mike Williams behoort tot d? nieuwe generatie succesvolle Nederlandse dj's. Met zijn 20 jaren jong is hij ??n van de jongste: dit aanstormende talent heeft in korte tijd al een flink aantal clubhits gescoord. De grote doorbraak van Mike Williams kwam met het nummer 'Sweet & Sour'. Deze track werd in 2016 eveneens gelanceerd op Musical Freedom, het label van Ti?sto, overigens ??n van Mike's grootste fans. Mike krijgt ook support van vele andere grote namen in de industrie, en was afgelopen zomer te zien op grote festivals in zowel binnen- als buitenland.

Over de DJ Mag top 100
De DJ Mag top 100 is in 24 jaar tijd uitgegroeid tot de lijst van de meest populaire dj's wereldwijd. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht op 's werelds grootste dj-poll.
Share |