Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017

Festival Mundial is genomineerd voor een UK Festival Award 2017 in de categorie Best Overseas Festival. Er zijn slechts 3 Nederlandse festivals genomineerd. Naast Festival Mundial hebben ook Lowlands en Best Kept Secret een nominatie voor de prijs in de wacht gesleept.

Directeur Patrick Kokx vindt het geweldig dat Festival Mundial kans maakt op deze prijs: "Het is super om te zien dat niet alleen de Nederlandse bezoeker waardeert wat we doen, maar dat het ook de internationale bezoekers opvalt. Festival Mundial werkt hard aan een (inter)nationale uitstraling. Dat dat in de UK wordt opgepikt is een groot compliment."

De UK Festival Awards worden 30 oktober uitgereikt in Londen en de winnaar wordt gekozen door een combinatie van stemmen die door het publiek zijn uitgebracht en een jury van 20 festival-professionals.

Festival Mundial wordt jaarlijks in het laatste weekend van juni georganiseerd in de Spoorzone in het hart van Tilburg. In 2018 is het de 31e editie. Festival Mundial is een verrassend, creatief muziekfestival met veel vernieuwende concepten op het gebied van dans, muziek, food en decoratie.

Een sfeerimpressie is hier te vinden:
Share |