Vassy en afrojack slaan dubbelslag met nieuwe single Lost_ 538 dance smash en grandslam

Het eerste succes voor de nieuwe plaat van VASSY en Afrojack is binnen. 'LOST', hun samenwerking met Oliver Rosa, werd vandaag uitgebracht op Armada Music en sloeg direct twee vliegen in ??n klap door zowel de '538 Dance Smash' als SLAM!'s 'Grandslam' in de wacht te slepen.

Luister naar VASSY & Afrojack feat. Oliver Rosa - LOST


'LOST' is een briljante samenwerking tussen de Australische zangeres VASSY, de Nederlandse dj en producer Afrojack en zijn landgenoot Oliver Rosa en overbrugt de kloof tussen pop en dancemuziek. Door VASSY's krachtige vocalen en de sterke akkoorden staat de track als een huis, waardoor 'LOST' op alle fronten een plaat is waar menig luisteraar zich in kan verliezen.

VASSY heeft een belangrijke rol gespeeld in een aantal van 's werelds meest geprezen dance-platen, waardoor haar vocalen en songwritingskills als geen ander garant lijken te staat voor wereldwijde hits. Voordat haar plaat 'Nothing To Lose' vorig jaar #1 werd in zowel Billboards Dance Club Charts als op de Amerikaanse radio, was haar single met Ti?sto en KSMHR ('Secrets') al zes maal platina en #1 in 24 landen. Die plaat bezorgde VASSY tevens een IDMA (International Dance Music Award) voor 'Best Electro House Record' in 2016. 'Bad', haar samenwerking met David Guetta en Showtek, is daarnaast tot op heden meer dan 1 miljard keer gestreamd en twee miljoen keer gedownload. Ook hiervoor won ze een IDMA: 'Best Electronic Vocalist' in 2015.

Afrojack (Nick van de Wall) is ??n van de vaandeldragers van zowel de Nederlandse als de internationale dancescene. Hij heeft samengewerkt met artiesten als David Guetta, Steve Aoki, Diplo, Putbull en The Black Eyed Peas, won een Grammy voor zijn (en David Guetta's) remix van Madonna's 'Revolver' en staat overal ter wereld op de grootste events, van Ibiza's meest prestigieuze clubs tot wereldberoemde festivals als Coachella, Electric Daisy Carnival, Tomorrowland Belgium en Ultra Music Festival Miami. Afrojack scoorde recent ook nog een #1-hit op de Amerikaanse radio met 'Another Life', wederom in samenwerking met David Guetta.

Check de video hier!
Share |