Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017

Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend. Op zondag 12 november is de show vanaf 21.00 uur live vanuit Londen op MTV te volgen, maar er kan door fans nu al gestemd worden op hun favorieten via www.mtvema.com/nl-nl/vote.

Chereen Gayadin, Director Talent & Music Viacom Benelux: "De vijf talentvolle genomineerden wisten ons afgelopen jaar te verrassen op het gebied van muzikaal succes en fan engagement. We zijn enorm trots op de diversiteit die deze Nederlandse artiesten bieden binnen de huidige muziekcultuur en daarom bieden we ze door middel van deze nominatie graag een podium buiten Nederland."

Maurice Hols, SVP en General Manager Viacom Benelux: "De MTV EMA is het grootste muziekspektakel van het jaar en elk jaar weer een hoogtepunt voor Viacom Benelux omdat het onze fans zowel online, offline als via televisie samen brengt. Nadat we de show vorig jaar naar Rotterdam hebben kunnen halen zijn we dit jaar met deze vijf Nederlandse genomineerden en Martin Garrix in de internationale categorie voor Best Electronic wederom goed vertegenwoordigd. De MTV EMA Pre-Party, die we 6 november in Amsterdam houden, is een viering van al dit lokale talent en een mooie kick-off voor de show in Londen."

Kay Nambiar en Monica Geuze reiken award uit tijdens MTV EMA Pre-Party
Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Sir Adam in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze op maandag 6 november de award voor Best Dutch Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen, o.a. via mtv.?nl.
Share |