De leukste feestjes met een dresscode in oktober

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of leuke dresscode. Oktober is de maand van ADE en Halloween, feestjes genoeg dus! Bekijk hier de leukste feesten van oktober 2017.

Zaterdag 7 oktober Pussy Lounge XXL
We beginnen de maand met een klassiek freestyle en happy hardcore party. Het is weer winter aan het worden en dat betekent voor b2s dat de indoor feesten gaan beginnen. Pussy Lounge XXL is dit jaar op 7 oktober in Ahoy Rotterdam. Het grote evenement bestaat uit een line-up gevuld met bekende dj's. Pussylounge XXL staat bekend om de mooi gestylde mannen en vrouwen met een sexy knipoog. Dit betekent dat je daarom wel even je best moet doen op je outfit. Trek je hippe topje aan en voor de mannen je mooiste shirt. Beide mogen hun outfit afmaken met accessoires en voor de vrouwen is een opvallende make-up zeker aan te raden.

Pussylounge is h?t stuiterballenfeest onder de hardere stijlen. Felle kleuren en special effecten zijn kenmerkend voor deze avond. Ook je kleding mag daarom een beetje extra opvallen.


Zondag 22 oktober ADE Sloppy x HTB 4 years
ADE is het grootste muziekevenement van Nederland met zo'n beetje alle dj's en muziekstijlen vanuit de hele wereld. ADE begint woensdag 18 oktober en eindigt op zondag de 22ste. Meer dan logisch dat je er de 22ste niet meer zo flamboyant bij loopt als op dag ??n. Gelukkig heeft Disco Dolly hier rekening mee gehouden en organiseren zij de ADE Sloppy x HTB 4 years party. Met oude knallers van Hiphop, R&B en House wordt dit zo'n feestje waar het vooral niet draait op chillen en bijkomen. De laatste energie wordt deze avond er nog even uit gedanst.

Terwijl het niveau van je dansmoves deze avond belangrijk is, is je outfit dat helemaal niet. Kleed je vooral Sloppy. Laat met je outfit zien hoeveel dagen jij ADE al gezien hebt. Zowel mannen als vrouwen mogen hun favorieten hoodie of onesie uit de kast pakken. Maak je outfit af met je favorieten, afgetrapte sneakers en maak je laatste avond van ADE onvergetelijk.


Vrijdag 27 oktober Dirty Halloween
Vind je alle horror rondom Halloween niet spannend genoeg? En ben je op zoek naar nog meer spanning? Kom dan naar Dirty Halloween in Vaals. Hier bestaat de gehele avond uit horror in spannende pakjes en kostuums. De Fraiche krijgt een groot Halloween decor met een sexy touch. Je outfit moet dan ook een goede combinatie zijn van eng en sexy. Denk aan een kort cocktailjurkje met diep decollet? en maak deze af met Halloween accessoires. Of ga voor de sexy secretaresse en verschijn in een gewaagde zakelijke outfit.

Mannen kunnen gaan voor een uniform vol met nep bloed en nepwonden of een sexy dracula doet het ook altijd goed. De gehele avond zal er gedanst worden op House, Progressive en Techhouse. Maar 'Thriller' van Michael Jackson zal ook deze avond zeker niet ontbreken.


Zaterdag 28 oktober Damsko Halloween Thriller
Oktober staat niet alleen in het teken ADE, maar ook van Halloween. Naast carnaval is dit misschien wel het leukste verkleedfeestje wat we hebben. Het Halloween weekend kun je vele feesten geheel in thema op zoeken. Een feestje wat je niet mag missen is Damsko Halloween Thriller. Deze wordt gehouden in Het Sieraad in Amsterdam. Deze avond is een perfecte mix van Amsterdamse gezelligheid en Halloween horror. Met bekende namen in de line-up als: Mrs Mokum, Lotgenoten & Klerebende en Vondel Disco zal de avond bestaan uit spookachtige, hippe hits. Het Sieraad wordt omgetoverd tot een decor waar leven en dood n?t iets te dicht bij elkaar ligt.

Bij dit evenement hoort natuurlijk een steengoede outfit. Misschien leuk om als Amsterdamse cult held te gaan, maar dan eentje die er angstaanjagend uitziet. Denk aan een Hazes-imitatie vol wonden, bloed en creepy wapens. Of een imitatie van Roelvink in gele zwembroek en een zombi-kostuum. Pak in ieder geval groots uit, want anders val je tijdens Halloween echt buiten de boot.
Share |