Nederlands DJ Tony Junior en STUK brengen plaat uit op Spinnin' Records

Nederlands dj Tony Junior is een samenwerking aangegaan met STUK voor een gezamenlijke EP-release. De groep brengt vandaag de vier tracks tellende 'Badman EP' uit als gratis download, verkrijgbaar via het kanaal van Spinnin' Premium. Verwacht een collectie dance tracks waarbij 'twee gekke werelden' bij elkaar worden gebracht.

Tony Junior is inmiddels een berucht cultfiguur in de dance. De Utrechtse dj scoorde talloze festivalhits, deed collabs met artiesten als Ti?sto, Steve Aoki en Mr. Polska, en trekt regelmatig de aandacht met zijn opvallende vlogs.

STUK bestaat eveneens uit een aantal culthelden, bekend van hun razend populaire Stuk TV-programma's op YouTube, maar ook uitermate actief als dj's, optredend door het hele land en zelf platen uitbrengend. Zo verschenen ondermeer al de tracks 'Vannacht', samen met Wolter Kroes, en 'Opgeturnt' met Kraantje Pappie.

'Badman EP'
Het resultaat wanneer deze twee eigenzinnige acts samenkomen is de 'Badman EP', een vier tracks tellend brok energie waarbij genres als trap en big room house tot de uiterste grenzen worden verkend. Getiteld 'Badman', 'Vampire', 'Smoke' en 'Bump It Up' zijn het stuk voor stuk voor de dansvloer gemaakte platen, inmiddels al gedraaid door uiteenlopende dj's als Tom Swoon, Mike Williams, Sophie Francis, Krewella, Lucky Charmes en Timmy Trumpet.

"Het was supertof om met de boys van STUK samen te werken, we hebben beide een andere kijk op muziek maar hebben toch een EP neer kunnen zetten waar we allebei blij en trots op zijn." - Tony Junior

"Deze EP komt voort uit veel gekkigheid, een avondje doorhalen, en vooral de chemie die er altijd is geweest. Wij richten ons vooral op feesten in Nederland waar alles mogelijk is. Tony Junior past daar enorm goed bij. Een uitgesproken gast die 'lichtelijk gek' is in zijn hoofd en waarbij zijn shows in zowel binnen- als buitenland gruwelijk zijn. Twee gekke werelden bij elkaar brengen is complete chaos. Een stap voor ons richting het buitenland." - STUK
Share |