Drum & Bass in Zeeland blijft groeien, Volt doet mee

De afgelopen jaren is Drum & Bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse sc?ne. Zeeuwse muziekliefhebbers worden fan, de DJ's en producers gaan het maken en de Zeeuwse organisatoren geven steeds meer evenementen rondom Drum & Bass. Als ??n van de eerste en grootste van die organisatoren juicht Volt Events de groeiende sc?ne natuurlijk toe en om hem naar het volgende niveau te tillen gaan we nu de volgende stap zetten.

Om die volgende stap te nemen heeft Volt Events het zeer populaire Drum & Bass-label MethLab naar Terneuzen gevraagd. Dit zal de eerste keer zijn dat dit grote muzieklabel naar Nederland komt om hun sound ook hier te verspreiden en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt gaan, daarom nemen ze zelfs een artiest mee uit de Verenigde Staten! MethLab won vorig jaar nog de prijs voor 'Best New Label 2016' tijdens de internationale Drum & Bass Awards.

Over Volt
Volt krijgt een stevige voet in de Zeeuwse muzieksc?ne. Met hun eigenzinnige artwork en promotievideo's weten ze veel bezoekers te lokken die, eenmaal binnen, hun ogen uitkijken. Door het combineren van meerdere kunstvormen werken ze eigenzinnige concepten uit, die niet alleen de bezoekers maar ook zichzelf elke keer weer verbazen. Dat betekent dus de beste (inter-)nationale artiesten bijgestaan door lokale talenten, een licht- en lasershow, live danseressen en de visuals en stagedesigns van Klipdesign

Meer informatie
De line-up is op dit moment nog niet bekend gemaakt, maar alle ontwikkelingen hier rond zijn te volgen via onze facebook pagina. Wanneer het hele programma bekend is gemaakt zullen wij opnieuw een persbericht uitsturen.
Share |