Succesformule Dancefair/Musicfair strijkt neer in BelgiŽ

Dancefair/Musicfair, h?t evenement voor dj's, producers, muzikanten music entrepreneurs komt naar Belgi? op 4 en 5 november 2017. De grote kennisbeurs die elke editie weer duizenden dance liefhebbers naar Jaarbeurs Utrecht trekt, belooft in Kortrijk XPO een meer intiem karakter te gaan hebben.

Tickets en info: dancefair.?be

Belgische en Nederlandse top acts delen muzikale kennis.

Dancefair/Musicfair Belgium heeft de volgende artiesten confirmed:
DANCE: Alvaro, DJ Licious, Ramon Tapia, Sammy Merayah, Yves DeRuyter, Aeroplane, Brooks, Frontliner, Eagl, Thang, Robin Albers, Double Pleasure, Crossnaders, Mixmag's Paul Nolan (Sasha, UK), Moonlight Matters, Sandro Silva, Badd Dimers, Ibranovski, Spanker, Camiel Daamen, DJ Neon, DJ Prins, Fabio Florido, Hush Hefner, Lennert Wolfs, Madou, Stijn, TLP, Wesley Verhey, more to be announced.Showcase je demo's aan labels
Ook biedt Dancefair/Musicfair producers de mogelijkheid om demotracks live aan de grootste platenlabels te laten horen en nuttige feedback te ontvangen. Zo zullen tijdens Dancefair Belgi? onder andere Spinnin' Records en Serious Beats van de partij zijn om nieuw talent te ontdekken.

Ontdek en test als eerste de nieuwste gear
Liefhebbers en professionals kunnen ook terecht op de uitgebreide beursvloer om de allerlaatste apparatuur en software van een gigantische verzameling aan merken uit te proberen. Zo zijn onder andere FL Studio, Native Instruments, Pioneer, Ableton, Roland, AKG, Allen & Heath, Bitwig, Crown, Ears4U, Fostex, Genelec, House Of Tracks, JBL, Keymusic, Merchandise Essentials, Modor, Moog, Musicasa, PLAY differently, PMC van de partij zijn.

Ook geven de gerenommerde muziekopleidingen Abbey Road en Musicasa acte de presence en eerstgenoemde neemt een volledige zaal in met masterclasses op het gebied van opname en mixing technieken.

De ultieme netwerkmogelijkheid
Elke muzikant en professional weet hoe essentieel een goed netwerk is voor je carri?re. In het programma zijn hier dan ook verschillende timeslots voor gereserveerd; hierdoor is Dancefair de ultieme mogelijkheid om met zowel gelijkgestemden als muzikanten uit andere stromingen in contact te komen. Verwacht dus een unieke en inspirerende smeltkroes van music makers uit alle muziek genres. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of alles achter je computer cre?rt, Kortrijk XPO staat op 4 en 5 november in het teken van de liefde voor het maken van muziek en het delen van kennis.
Share |