Ampere strikt Mano Le Tough, Locked Groove en Sheridan

Op 30 september organiseert Ampere opnieuw een evenement met technolegendes artist=62719 name="Mano Le Tough"],
Locked Groove en Sheridan van Studio Brussel. Vorig jaar verkocht Ampere de pop-up locatie Contrair uit met dj en 'Maeve' label boss Mano Le Tough. Dit keer zal hij in de evenementenlocatie zelf zijn opwachting maken met twee andere muziekhelden.

Mano Le Tough
Mano Le Tough is een artiest pur sang die voor zichzelf een unieke vrijheid cre?ert. Dit betekent niet alleen dat hij op creatief vlak een zeer eclectische stijl vertoont, maar ook dat hij met passie voor reizen en verschillende culturen de wereld rondreist en in alle grote venues optreedt. Vandaag de dag is de internationaal geori?nteerde Mano een unieke en belangrijke stem in het landschap van elektronische muziek en staat hij sinds jaar en dag hoog genoteerd in de Resident Advisor DJs Poll Top 100.

Locked Groove
De in Belgi? geboren en in Berlijn wonende Locked Groove combineert de soepele Chicago-sound met duistere raw industrial jams. Die crossover getuigt van een gewaagde visie wat hem onderscheidt van de anderen.

Sinds Scuba zijn sound oppikte in 2012 zijn zijn releases op Hotflush, Life and Death, Permanent Vacation, Afterlife, zijn eigen Locked Groove records en Speicher wijdverbreid met bijzonder goede kritieken onthaald.

Sheridan
Studio Brussel's eigen resident Sheridan is onder andere bekend van zowel het toonaangevende programma Switch als Playground, waarbij hij wekelijks internationaal bekende artiesten zoals Tiga of Kollektiv Turmstrasse uitnodigt hun favorites te draaien. Zelf draait hij allerlei soorten disco, pop edits, analoge house en deep house.
Share |