Grotesque presents the Back2Back Reunion Party in Factory010Grotesque B2B edition op zaterdag 30 september in Factory010, Rotterdam. Hey lekker zeg, we mogen weer naar binnen. Tijd om jezelf te showen, je mooiste kleding aan te trekken, dames weten jullie nog hoe je op hakken moet lopen? Het kan weer. Grotesque rammelt er in de eerste week van het nieuwe indoor seizoen weer een heerlijk feestje uit. Een speciale b2b editie met superdikke Trance acts. 2 voor de prijs van 1 zeg maar Alhoewel je de b2b van Robert Nickson er zelf even bij moet verzinnen, zijn de andere acts toch echt wel man om man. We bieden je aan: RAM vs Sied van Riel, R-Volution(Signum vs Ruben Verhagen), Menno de Jong vs Adam Ellis en zoals gezegd dus Robert Nickson. Allemaal toppers, naar wij dachten.En wat te denken van de locatie?
Factory010, nog altijd cr?me de la cr?me in Rotterdam. Op de tiende verdieping van de Maassilo met uitzicht over de Maashaven. Robuuste club met industrieel karakter en toch een classy look. Schoon sanitair (ook wel weer fijn na die stinkende dixies) en vriendelijk, vlot en zorgzaam barpersoneel. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een goed feestje! Met jullie komst wordt het natuurlijk weer als vanouds. Wisten jullie trouwens dat het Grotesque avontuur ooit in Factory010 is begonnen? We hopen daarom een soort van re?nie te laten plaatsvinden en alle bezoekers van toen en zij die later ge?nfecteerd raakten met het Grotesque virus samen te laten komen.

Bring back those memories: Aftermovie Grotesque Jubilee Party Factory010
­

Social Media Win Actie ? Power Price Pack
Om deze comeback te vieren en het indoor seizoen goed te beginnen hebben we bij Grotesque een fantastische winactie opgezet. Facebookers hebben hem misschien al voorbij zien komen. Hieronder de details van het prijzenpakket en hoe je deel kunt nemen:

Wat kan ik winnen?
2 backstage guest tickets1 fles drank naar keuze en een Bob op aanvraag Hotelovernachting nabij Factory010Ontbijt (mocht je er zin in hebben)Tickets voor het grote Grotesque Indoor Festival 2017 (9 december-Maassilo Rotterdam)
Maar hoe win ik dit?
Vertel op Facebook op de Eventpage waarom jij zo graag naar Grotesque events gaat, tag minimaal 5 vrienden(meer is een pre) en vergeet ons niet te taggen '@Grotesque'

Timetable & Tickets
Voor de liefhebbers delen we hier alvast de time-table zodat daar alvast over gediscussieerd kan worden

21.00-23.00 Robert Nickson
23.00-01.00 Menno de Jong b2b Adam Ellis
01.00-03.00 RAM b2b Sied van Riel
03.00-05.00 Signum b2b Ruben Verhagen present R-VolutionTickets:
Nog geen tickets? No problem, met deze link koop je binnen vijf minuten je entreebewijzen. Reguliere prijs bedraagt 29,50. Aan de deur zijn de kaarten duurder. Parkeergelegenheid is, mits je op tijd bent, voldoende aanwezig. Hoe later je komt, hoe verder je zult parkeren.

Nothing new, nothing weird! #WeAreGrotesque!
Share |