Lucas & Steve x Madison Mars verspreiden hun 'Stardust'

Een match made in house heaven; het DJ duo Lucas & Steve, die deze zomer de monsterhit 'Up Till Dawn' uitbracht, bundelt de krachten met een ander opvallend talent van 2017, Madison Mars ('Atom'). De samenwerking is nu al een succes; de single 'Stardust' barst van de feelgood vibes en is in de afgelopen maanden al door een indrukwekkende reeks DJ's verspreid. De track is nu officieel uitgebracht door Spinnin' Records, hou je vast.

E?n van de grootste smaakmakers binnen de dance scene, Lucas & Steve, drukken hun stempel al een tijdje op de hitlijsten. Vorig jaar maakte het DJ duo naam met de single 'Summer On You'. Deze samenwerking met Sam Feldt werd een wereldwijde zomerhit (meer dan 39 miljoen Spotify streams), gevolgd door 'Love On My Mind' en de recente bekende track 'Up Till Dawn (On The Move)', die deze zomer uitbloeide tot groot favoriet.

"Buitenaardse muziek" ? dat is hoe het aanstormende talent Madison Mars zijn geluid beschrijft. Twee jaar geleden boekte deze DJ/producer meteen groot succes met zijn debuutsingle 'Theme O', dat op Don Diablo's HEXAGON-imprint werd uitgebracht. Hij heeft zich binnen korte tijd bewezen als nieuwkomer met een serie aan spannende en gewaagd geproduceerde dance tracks, waaronder het populaire 'Milky Way' en de recente track 'Atom', die door Hardwell werd gedoopt als "Best track I've heard in 2017".

'Stardust'
Wat gebeurt er als deze twee grote talenten hun krachten bundelen? Dan krijg je ontzettend veel energie in combinatie met feelgood akkoorden en pakkende vocalen ? een track die precies gemaakt is voor de ultieme piekmomenten op de dansvloer. De single 'Stardust' geeft precies weer waar beide artiesten op dit moment staan en krijgt waardering van verschillende bekende DJ's als Oliver Heldens, David Guetta, Robin Schulz, Galantis en Lost Frequencies.

"De samenwerking met Madison Mars verliep zo natuurlijk dat de track 'Stardust' al snel van de grond kwam. We keken ernaar uit om deze track uit te brengen en zijn blij dat we het nu eindelijk mogen delen met het publiek." ? Lucas & Steve

"Ik ben altijd al een groot fan geweest van het werk van Lucas & Steve en draai dan ook veel van hun tracks tijdens mijn eigen DJ-sets. De samenwerking met Lucas & Steve was een kwestie van tijd. Nadat ik de jongens deze zomer had ontmoet in Nederland hebben we besloten om ervoor te gaan! We hebben een aantal idee?n voor melodie?n uitgewisseld en toen die eenmaal vaststonden hebben we simpelweg alleen nog 'audio stems' en 'audio midis' heen en weer gestuurd, zo is de samenwerking geboren. Omdat we allemaal dezelfde muzieksmaak delen, verliep het productieproces eigenlijk vanzelf. Een beetje zoals fietsen. Love the guys!" ? Madison Mars

Lucas & Steve x Madison Mars - 'Stardust'
Out now on Spinnin' Records

spotify.?com
Share |