Nieuwe editie LOUD! met Rebelion en Bass Chaserz

Terug van nooit weggeweest! H?t hardstyle concept wat je nooit teleurstelt: LOUD! Zoals je gewend bent presenteert P60 je samen met LOUD! altijd de allergrootste DJ's uit de hardstyle sc?ne. Vanavond is dat niet anders, want er is weer een line-up samengesteld om van te smullen met o.a. Rebelion, Bass Chaserz en Dr. Rude!

Het Schotse tweetal Rebelion is de nieuwste hardstyle-exponent die een frisse wind door de sc?ne laat waaien. Hun genadeloos harde producties vinden gretig aftrek bij de vaste schare fans, maar trekken ook nieuwe enthousiastelingen. Samenwerkingen met de grootste namen uit de hardstyle-wereld waren het gevolg: Delete, Warface en Deetox wilden allemaal met deze twee gasten aan de slag. Onlangs nog deelde Rebelion hun tweede samenwerking met Malice: 'Confronting Violence'.

Met releases op Nightbreed Records en Loudness Recordings kan het duo wat door het leven gaat als Bass Chaserz allang tot de grote jongens uit de hardstyle sc?ne worden gerekend. Grote festivals als Defqon. 1, Mystery Land en Decibel Outdoor gingen zonder blikken of blozen overstag. En dan hebben we het nog niet eens over 'In Control' gehad, die vorig jaar de nummer 1 positie op Hardstyle.com bereikte.
Share |