The Beginning in het Patronaat

Club classic evenement The Beginning in Patronaat te Haarlem Raven tot je erbij neervalt net als in de jaren 90

Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste rave platen uit de vroege jaren '90 Het kan 23 sept bij The Beginning in het Patronaat te Haarlem

De basis van het feest zijn de platen die er voor gezorgd hebben dat in de vroege jaren '90 house de wereld begon te veroveren. Deze muziek wordt ten gehore gebracht door een selectie artiesten die toen ook al tot de kopstukken van de Nederlandse en internationale housescene gerekend kunnen worden. dj's van naam die komen draaien zijn bijvoorbeeld Pavo, Per, Jaydee, Dano en Alexander Koning.

Naast muziek staan de feesten van The beginning organisatoren ook bekend om de vele andere kunstuitingen. Bezoekers worden uitgedaagd zich ook van hun creatiefste kant te laten zien. Ook zullen kunstenaars met hun installaties het Patronaat een bijzondere uitstraling geven.

Verwacht een avond waarna je kruipend naar huis kan omdat je teveel gedanst hebt. Verwacht dat je oude vrienden tegenkomt. Verwacht dat je zondag de hele dag nodig zal hebben om bij te komen. Verwacht dat je terug gaat naar het begin van de house!
Share |