Future Urban Legends brengt Ronnie Flex, SBMG, Childsplay en Boef naar Ziggo Dome

Future Urban Legends (FUL) host tijdens Amsterdam Dance Event
(ADE) het grootste urban event in de Ziggo Dome in Amsterdam. De organisatie maakt vandaag het eerste deel van de line-up bekend. Grote namen als Ronnie Flex, SBMG, Childsplay en Boef zetten zaterdag 21 oktober de Ziggo Dome op z'n kop. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via futureurbanlegends.?com.?


Het is de eerste editie van het urban platform Future Urban Legends. Naast Ronnie Flex, SBMG,Childsplay en Boef verwelkomt Future Urban Legends ook o.a.SFB, Jayh,Jairzinho,
Dopebwoy, Jhorrmountain, Johnny500, Irwan Abstract Glowinthedark en Black Crow. Jongeren radiozender FunX doet live verslag van de show.

Bij zo'n knaller van een editie hoort natuurlijk een keihard Anthem en die hebben wij voor JOU! "PORK?RIA" is het offici?le Anthem voor Future Urban Legends. Voor deze track dook GLOWINTHEDARK samen met Jandino,
Kalibwoy,Philly Mor? en Nate Taverne de studio in. Heb jij de clip al gecheckt?! (Link)Bekijk Porkeria via futureurbanlegends.?com

Explosieve groei Nederlandse urban muziek
Urban is niet meer weg te denken uit de dance scene. Internationale artiesten als Martin Garrix en Afrojack werken regelmatig samen met grote urban artiesten als Usher en Chris Brown.Ronnie Flex staat momenteel op nummer 1 van meest invloedrijke Nederlandse artiesten op Spotify. Zijn debuutalbum werd 4,5 miljoen keer gestreamd, een absoluut record. In die lijst nam hij het stokje over van dj/producer (en EDM-artiest) Martin Garrix die daarvoor op 1 stond.

Future Urban Legends is het eerste Nederlandse urban platform
Het platform, dat is opgezet ter promotie van urban muziek, is ingestoken als plek waarmee de gehele urban scene zich kan identificeren. Naast het evenement in de Ziggo Dome organiseert Future Urban Legends workshops, meetings en showcases om de groei van urban muziek nog meer te boosten.

De Initiatiefnemers vinden dat de tijd rijp is voor de ultieme 'urban party' waarbij alle helden van de toekomst acte de pr?sence geven. "Nu de urban-muziek internationaal zo groot aan het worden is, ontstaan er ook succesvolle samenwerkingen met artiesten uit de EDM-scene. Dat is natuurlijk fantastisch. Je ziet nu dat danceliefhebbers net zo hard uit hun dak gaan bij muziek van Boef,Ronnie Flex of Jonna Fraser als bij Chris Brown, Drake en Rihanna."
Share |