Alle hitjes verzamelen

Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow. Van 21:00 tot 05:00 beleef je met 2 Brothers On The 4th Floor, DJ Jean en Girls Love DJs en andere hitjes-spitters de nacht van je leven. De early en thunder bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog regular tickets beschikbaar voor ?25, plus een handjevol groepstickets. Wees er snel bij want de herfst is nog nooit zo heet begonnen!

Guilty Pleasure Festival 2017
Dat iedereen schaamteloos zichzelf kan zijn, bewees de uitverkochte festivaleditie wel. Nooit eerder werd er zo hard meegezongen aan de Gaasperplas. Met artiesten als de Vengaboys, Def Rhymz, Brace en Trafassi stond het festivalterrein behoorlijk op z'n kop. Het Smartlappencaf? was rammetje vol en ook bij Stef Stuntpiloot XXL was het dringen geblazen. Met z'n allen werd er gezongen tijdens de Henny Huisman Soundmixshow en toen de zon onderging werd er tot op het laatste moment snoeihard gehakt op de tunes van de Party Animals. Bij het horen van de allerlaatste plaat bij Amsterdamse lieveling Alamaison smeekte het publiek: "We want more!".

De Hitmachine Show
More? Is goed. Alle hitjes verzamelen! In de Amsterdamse vrijmibo-tempel 'Het Sieraad' worden tijdens de Hitmachine Show twee zalen volgestopt met oude vertrouwde guilty pleasures. Dans en sjans op eurodance, disco, funk, hiphop, house, r&b, smartlappen en pop. De hitmachines knallen de ene na de andere gouwe klapper om je oren. En natuurlijk rockt Guilty 'Het Sieraad' met de aankleding en randprogrammering die je van hen gewend bent.

Line-up
Your dreams will come alive tijdens het optreden van 2 Brothers On The 4th Floor. Deze eurodance act was ook te zien tijdens de allereerste editie van Guilty Pleasure Festival! DJ Jean is ook weer van de partij, want voor Guilty blijft hij toch wel de enige echte scratch hero, so get ready for the launch. De heren van Girls Love DJs krijgen iedere crowd in een partymood en sloten Guilty 2016 dan ook legendarisch af. Tijdens De Hitmachine Show is Master Stu -beter bekend als de Surinaamse Hazes- verantwoordelijk voor de smartlappen en Alamaison zet opnieuw alle megahits voor jou op een rij. Feestjesmaker 'Vroeg?h' host de tweede zaal, samen met een team van aerobics instructeurs en 80's beats. Want je moet toch ergens die bier-calorie?n kwijt zien te raken.

Verwacht een dierentuin aan opblaasbeesten, kilo's confetti en een legio aan ballonnen. Welkom bij de knotsgekke HITMACHINE SHOW!
Share |