Koning winter

Overwinteren met een onge?venaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het zesde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area's. Op 27 januari 2018 doet de vorst zijn intrede en wordt het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen!

Vijf overdekte area's vullen zich met artiesten die een lawine van denderende house tot dampende techno ?n knotsgekke apr?s-ski veroorzaken. Daarnaast wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht: Het kan op Sneeuwbal Winterfestival namelijk niet gek genoeg! Een lege maag is vervolgens met een heerlijke Br?twurst of beker Gl?hwein snel gevuld. De muzikale en creatieve programmering van het winterse feestgedruis wordt te zijner tijd bekendgemaakt.

De kaartverkoop start woensdag 27 september 2017 om 12:00 uur. Tickets uit de eerste fase kosten slechts ?25,- en zijn beperkt beschikbaar via sneeuwbalfestival.?nl.
Share |