Sylence houdt het voor gezien en stopt ermee

Het is over en uit voor Sylence. De Amerikaanse producer liet gisteravond via social media weten dat het mooi is geweest en zijn koptelefoon aan de wilgen hangt. Jason Waters, beter bekend als Sylence, doet hiermee de deur achter zich dicht en komt niet meer terug.

De euforische hardstyle dj, getekend bij het label Dirty Workz, verklaarde op social media dat hij er een eind aan breidt. Toch houdt hij een kier open om over te stappen op een ander muziekgenre, wellicht onder een andere alias. Sylence: "This is the official retirement of 'Sylence' I will no longer produce hardstyle. There's 1 more release and then that will be it."

Er komt dus nog een release aan en zelfs afgelopen week werd er nog een track van hem uit gebracht: 'Zoning'. Wanneer de laatste productie van deze artiest uit zal komen is nog niet bekend. Verder was 2017 een goed jaar voor hem. Onder meer 'Jawa', 'All You Need' en 'Shelter' kwamen van zijn hand af. Maar aan deze productiviteit komt ? na de volgende release ? geen vervolg. De Amerikaan heeft verder aardig wat mooie boekingen achter zijn naam staan. Defqon.1, Mysteryland USA en Dreamfields staan onder andere op het cv van de dj.
Share |