SLAM! dance 1000 is van start

Van Fatboy Slim tot Afrojack, van DJ Jean tot Avicii en van Robin S tot Calvin Harris. Deze week hoor je op SLAM! de lijst met de 1000 beste dance tracks ooit gemaakt in de mix. In augustus konden luisteraars laten weten welke track absoluut niet mocht ontbreken in deze eregalerij en die input hebben we verwerkt in deze gloednieuwe lijst.

Anton van Lieshout, station director van SLAM!: "Ieder jaar zijn er talloze lijstjes op de radio te horen, maar voor zover ik weet mixte nog geen enkele Nederlandse radiozender 1000 nummers aan elkaar. Bij SLAM! doen we dat nu, geheel in de traditie van onze MixMarathon op vrijdag".

De SLAM! Dance 1000 is 4 tot en met 8 september tussen 07:00 en 19:00 uur te horen op SLAM!. De lijst is te vinden op SLAM.nl. Wat de nummer 1 van de lijst is, weten we vrijdagavond vlak voor zeven uur.

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma's als Bij Igmar, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.
Share |