Elrow presenteert

Met geprezen residenties in Ibiza, Madrid, Londen en Amsterdam is 2017 is nu al een spectaculair jaar voor elrow en die lijkt voorlopig nog niet ten einde. Op zondag 22 oktober keert de Spaanse partij terug naar Amsterdam om ADE af te sluiten in de Kromhouthal.

Ieder jaar is Amsterdam voor ??n week het middelpunt van het universum van de dance muziek. Aan elrow de eer om op de laatste dag van ADE de rauwe en industri?le Kromhouthal over te nemen. De vroegere fabriekshal die direct langs het IJ ligt, is met zijn stalen pilaren en hijskranen de perfecte locatie voor het uitbundige decor dat elrow naar Amsterdam haalt tijdens de ADE finale.

Hier zal de Spaanse organisatie alles in werk zetten om de ruimte te transformeren in een levendig en wild wonderland voor hun legendarische Sambodromo Do Brasil show. Een feest waarbij alles draait om Brazili?, Samba en Batucada. Op deze avond bevinden bezoekers zich midden in een Braziliaans straatfeest in de jungle, omgeven door troepen van Samba danseressen, carnaval parades en drummers.

Het evenement dat overdag plaatsvindt maakt binnenkort de volledige line-up bekend die bestaat uit een mix van elrow residents en favorieten.

Over elrow
Het van origine Spaanse elrow werd in 2010 opgericht door Cruz en Juan Arnau Lasierra, de zesde generatie uit een dynastie van ondernemers die tevens verantwoordelijk zijn voor het oprichten van Monegros Festival en het legendarische Club Florida 135 in Fraga, Spanje. Vanuit het hoofdkwartier in Barcelona heeft elrow de wereld omver geblazen met hun onvergetelijke en unieke feesten die gepaard gaan met gedetailleerde producties en interactieve performers met de beste elektronische muziek.

Een groot aantal verschillende thema's en concepten passeren de revue waaronder 'Rowlympics', hun eigen versie van de Olympische Spelen, het Braziliaanse jungle carnaval 'Sambodromo Do Brasil' en het vlaggenschip thema 'Singermorning'.
Share |