Jebroer en Scooter brengen track 'My Gabber' uit

Jebroer brengt samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers R?t N FrikK onverwachts de track 'My Gabber' uit. Het nummer volgt op de freestyle hits 'Kind van de Duivel' en 'Engeltje' van Jebroer. Tevens bracht de artiest in Duitsland al eerder 'Kind Eines Teufels' uit en na deze samenwerking met ??n van de meest toonaangevende artiesten van Duitsland zal de internationale belangstelling alleen maar toenemen. 'My Gabber' komt uit via ROQ 'N Rolla Music/Cloud 9 Music en zal op het nog te verschijnen album 'Scooter Forever' staan. De videoclip verschijnt op een later moment.

'My Gabber' is een remake van de track 'Me Gabber'. Deze track van Jebroer werd tevens geproduceerd door R?t N FrikK en heeft inmiddels meer dan 12 miljoen views op YouTube.

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en Belgi? gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 17 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in Belgi? en heeft Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert de artiest zijn eigen conceptavond 'Paranoia'.

Scooter
De Duitse technoband Scooter bestaat uit Michael Simon, Phil Speiser en frontman H.P. Baxxter. De band had eerder wereldwijde hits met onder andere 'One (Always Harcore)' en 'Nessaja'. Op 1 september brengen zij hun negentiende studioalbum 'Scooter Forever' uit, dat het 25-jarige jubileum van de band viert. Het album bestaat uit twee CD's, op de eerste staan nieuwe hits en de tweede CD is een bonus-album met rave classics. Op dit moment is Scooter bezig met hun tour '100 % Scooter - 25 Years WILD & WICKED'.
Share |