Firebeatz lanceert eigen label en nieuwe single

De fans speculeerden er al lange tijd over en nu is het hoge woord eruit; Firebeatz start een eigen label. Ignite Recordings is een feit en de eerste release die vandaag uitkomt is Firebeatz' nieuwste track Till The Sun Comes Up, een samenwerking met de Amerikaanse multi-getalenteerde artiest Vertel.

Sinds de eerste release van Firebeatz in 2008, waarmee ze overal ter wereld de clubs in lichterlaaie wisten te zetten en de vele successen die daarop volgden, is het nu tijd voor een volgende stap. Een eigen label was altijd al een wens van het internationale dj/producers duo. Ze willen daarmee, naast releases van de gevestigde orde, ook een podium kunnen bieden aan jong talent en deze introduceren bij het grote publiek.

Met de eerste single die op Ignite Recordings verschijnt gaat Firebeatz terug naar de roots. Till The Sun Comes Up bevat een verslavende beat en in combinatie met de melodieuze en heldere zang van de Amerikaanse Vertel gaat dit ervoor zorgen dat fans zullen dansen tot het weer licht wordt.

Firebeatz: "Het is een lang gekoesterde droom van ons om een eigen label te beginnen en om dat nu in samenwerking met Armada Music te kunnen doen voelt voor ons als de juiste beslissing. Vanaf vandaag kunnen we uitbrengen wat we maar willen en daardoor op onze eigen manier een bijdrage leveren aan de dance scene. We hebben veel zin om alle nieuwe muziek te delen met de rest van de wereld en zijn vooral heel enthousiast dat we een platform aan het cre?ren zijn waarmee we nieuw talent kunnen introduceren aan al onze fans!''

Over Ignite Recordings
Ignite Recordings is opgericht door Firebeatz en ontstaan vanuit de behoefte om jong en onontdekt talent een podium te kunnen bieden. Met het label beschikken de succesvolle dj/producers over een eigen platform waarmee zij de door hun gecureerde muziek, in een breed scala aan muziekgenres, kunnen delen met de rest van de wereld.

Over Firebeatz
Wat voor Tim Smulders en Jurre van Doeselaar ooit begon als een studieproject aan de Rockacademie in Tilburg is intussen uitgegroeid tot een ware internationale sensatie. De grote wereldwijde doorbraak kwam in 2012 doordat BBC Radio 1 dj Pete Tong hun single Just One More Time Baby, een samenwerking met Chocolate Puma, omarmde. Datzelfde jaar volgde de enorme Beatport hit Dear New York en de rest is geschiedenis. Inmiddels treden de twee op in alle uithoeken van de wereld. Zo draaien ze op regelmatige basis in onder andere de Verenigde Staten, Mexico, Brazili?, China, Dubai, Nicaragua, Honduras, Chili, Japan en Australi?. Hun Ignite radioshow is in meer dan 20 verschillende landen en op 46 verschillende radiozenders te horen en ook staan ze al meerdere jaren achtereen in de DJ Mag Top 100.
Share |