Beachclub Fuel presents Roog & Erick E

Goed nieuws voor alle fans van house legendes Roog & Erick E! Zaterdag 2 september komen ze nog 1 keer deze zomer naar het Bloemendaalse strand voor een exclusive set van maar liefst 2,5 uur!

Het is inmiddels een traditie geworden, de jaarlijkse Beachclub Fuel presents specials met Roog & Erick E. Na de uitverkochte paaseditie op veler verzoek een extra editie. Nog ??n keer los dit seizoen op de lekkerste house platen uit het verleden en heden.

Timetable
Uiteraard staan Roog & Erick E er niet alleen voor. De avond zal worden afgetrapt door Leon Benesty. Leon Benesty verovert op dit moment samen met Roog de dansvloeren wereldwijd met hun track Perpetual Groove. Vervolgens zal Gerbert het stokje overnemen. Het hoogte punt van de avond vormt uiteraard de 2,5 uur durende set van Roog & Erick E. Dennis Quin, die veelvuldig met Roog in de studio zit, zal de avond de afsluiting geven die deze verdient. De vocale ondersteuning komt van MC Haits.

Timetable:
17:00 - 18:45:  Leon Benesty18:45 - 20:30:  Gerbert20:30 - 23:00:  Erick E ROOG23:00 - 00:00:  Dennis Quin MC: Haits
Tickets
Tickets zijn vanaf ?17,50 verkrijgbaar op bit.?ly

Beachclub Fuel
Fuel beschikt over een groot overdekt paviljoen en er zal een grote tent worden bijgeplaatst. Mocht de zomer er dus even geen zin in hebben, geen paniek je staat altijd warm en droog.
Share |