Nederlands DJ/producer Dannic tekent bij Spinnin' Records

Nederlands DJ/producer Dannic heeft een exclusief contract getekend bij Spinnin' Records. De 31-jarige Bredanaar scoorde eerder al hits als 'Blaze' en 'Survivors' (samen met Hardwell), en is een wereldwijd geroemde dance-artiest. Met deze platendeal start hij een nieuwe fase in zijn carrière. "Ik voel me vereerd om vanaf nu deel uit te maken van Spinnin' Records. Dit label is een begrip in de dance, en ik kijk er naar uit om met mijn muziek iets bij te dragen aan het succes."

Dannic heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot een van Nederlands meest opvallende dj's. Afkomstig uit Breda werden zijn platen al snel opgepikt door internationaal bekende labels als Toolroom en Revealed Recordings (het label van Hardwell). Met optredens over de hele wereld, van grote clubs tot festivals als Tomorrowland, Creamfields, de Miami Music Week en het Amsterdam Dance Event, werd zijn status nog meer bevestigd. Inmiddels staat hij al vier jaar op rij in de roemruchte DJ Top 100.

Ondertussen lanceerde Dannic zijn eigen label Fonk Recordings, scoorde hij brede DJ support en miljoenen streams met hits als 'Golden Hearts', 'Feel Your Love', 'Blaze', 'Light The Sky', 'Undone' en de Hardwell-samenwerking 'Survivors', en startte hij begin dit jaar het fan portal Dannicated.

Met het tekenen van een exclusieve deal bij Spinnin' Records start een nieuwe fase in zijn carrière. Deze trapt af met de single 'Coco's Miracle', een samenwerking met Fedde le Grand en Coco Star, die deze vrijdag 25 augustus uitkomt op het Spinnin' Records hoofdlabel.

"Ik voel me vereerd om vanaf nu deel uit te maken van Spinnin' Records. Dit label is een begrip in de dance, en ik kijk er naar uit om met mijn muziek iets bij te dragen aan het succes. De collab met mijn idool Fedde le Grand is een geweldig begin van deze deal; we werkten hiervoor samen met Coco Star, en maakten zowel een versie voor de clubs en festivals, als eentje voor radio. Daarnaast heb ik nog veel meer muziek liggen, ik kan niet wachten om dit samen met Spinnin' met de wereld te delen!" - Dannic
Share |