Gratis masterclasses voor iedere dj en producer in Dancefair DIGITAL

De succesformule die jaarlijks meer dan 7500 dj's en producers bij elkaar brengt in de Jaarbeurs Utrecht, lanceert vanaf september iedere maand het dj en producer magazine Dancefair DIGITAL.
Iedere editie zal bol staan van interessante en inspirerende columns en blogs van top artiesten, industrie pro's ?n exclusieve masterclasses die door de jaren heen zijn opgenomen tijdens Dancefair.

Wil je het magazine iedere maand gratis ontvangen?

Meld je dan hier aan: bit.?do/dancefairdigital

Wat kunnen je onder andere in de eerste editie van Dancefair Digital verwachten?

Masterclasses:
94 minutes of Mixing en Mastering with John Christian, Building a beat in 20 minutes by Ren? AmeszDannic: Creating A Track In One HourBudi Voogt: Music Marketing Masterclasses
Blogs/Columns:
1000 fans Is All You NeedHow Do You Discover Your Own Sound9 Tips on How To Record Better VocalsNo Network No GigsVato Gonzalez: Stay True To Your Inner NerdSander Petit: Unhappy With Your Booker?
"Het magazine is voor iedereen die bezig is met producen, draaien en alles over heeft voor zijn of haar passie, aldus founder Norman Soares. Dancefair DIGITAL gaat door waar het event ieder jaar ophoudt. Om hier werk van te gaan maken stond stond al jaren op onze bucketlist en ben blij dat DF DIGITAL er eindelijk komt. We nemen ieder jaar steeds meer content op tijdens Dancefair en de bezoekers vragen ieder jaar weer waar deze content te zien is. Zomaar online gooien op YouTube zag ik niet zitten. Als we iets doen, willen we het goed doen en vooral anders doen. Gefaseerd uitbrengen in de vorm van een e-magazine met animaties vond ik bij ons passen. Net als onze events moet Dancefair DIGITAL een beleving zijn."

Het magazine is gratis. Dit is opmerkelijk te noemen, kijkende naar het werk wat erin gaat en de content die uniek is. Waarom is dat?

"Onze doelstelling is altijd geweest om kennis toegankelijk te maken voor iedereen. Onze Dancefair events in Nederland en Belgie beiden enorm veel waardevolle informatie door de top van de industrie voor een tarief van een half uurtje dj-les bij je lokale dj school. Dit zal altijd zo blijven. Het magazine zal gratis zijn omdat we geloven dat het Dancefair in zijn geheel zal versterken maar vooral up and coming producers en dj's verder zal helpen om dromen waren te maken."

Wil je het magazine iedere maand gratis ontvangen?

Meld je dan hier aan: bit.?do/dancefairdigital

Share |