Fissa Del Playa_ Local Warriors 5 Year Anniversary on the Beach

Op zaterdag 2 september word het 5 jarig bestaan van Local Warriors gevierd aan het strand bij Timboektoe Beach (In de Kamango zaal!). Het gaat helemaal tropical bij de Noordpier. Opblaasbare dieren, palmbomen, tropical partygimmicks, hawaii pinata's en een decor vol wildernis met bamboe en tropische attributen.

Naast een uniek thema staat er voor het eerst een live act op het programma, de lokale helden; Starfish! Daarnaast staat als headliner de levende legende van Timboektoe; Boehmer op het programma. Natuurlijk zijn de Local Warriors veteranen er ook bij om de dansvloer te laten dampen: Stay True, Kristoff & Big S Noise.Vijf jaar geleden is het concept klein begonnen met als doel lokale artiesten en crowd te laten genieten op gekke maar vreedzame feestjes met een ligt thema en een alternatief randje. Al lerende is de organisatie steeds professioneler geworden tot zij zelfs in De Nozem (Heemskerk) Patronaat (Haarlem), Club Up (Amsterdam), Chapeau Rouge Club & Storm Club - Praag (Tsjechi?) en op Young Art Festival (Beverwijk), podia's hebben gehost en gedraaid.

De organisatie bestaat uit 3 DJ's: Stay True, Big S Noise en Kristoff. Je zou de muziekstijl kunnen omschrijven als: Bass & Bangers, met bouty-bouncing tracks, een vleugje trap & future bass, en uitstapjes naar alternatieve hits uit de oude doos & huidige charts. Natuurlijk altijd met oog op wat aanslaat op de dansvloer.

Tickets: ? 13 euro (vvk) | ? 15 euro (kassa)
Tickets zijn verkrijgbaar via: ticketscript.?com
Share |