De leukste feestjes met een dresscode in augustus

Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.?nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De maand augustus staat natuurlijk in het teken van de Gay Pride, oftewel outfits vol glitter en glamour! Bekijk hier de leukste feesten van augustus 2017:

4 augustus Claire Extraordinaire & Rollerdisco
We trappen deze editie af met maar liefst twee rollerdiscofeestjes in onze hoofdstad: Rollerdisco in de Melkweg en Claire Extraordinaire in Claire. Beide feestjes staan volledig in het teken van glitterpakjes, beenwarmers en felle neonkleuren. Trek dus je mooiste 80's disco outfit uit de kast en je bent helemaal klaar om de dansvloer op te rollen! Heb je zelf geen rollerskates? Niet getreurd! Bij beide evenementen kun je tegen een kleine vergoeding skates huren.

4 augustus / 5 augustus 3x NYX Gaypride Weekender
Augustus is natuurlijk de maand van de Gay Pride, en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven! Club NYX presenteert daarom de 3x NYX Gaypride Weekender ? Een tweedaags feest, waar love, respect, kindness, equality en P-A-R-T-Y centraal staan! Zaterdag 4 augustus is de dresscode Glitter, Twinkle, Shimmer, Sparkle & Fairy dust. Deze avond kun je helemaal los gaan op de beats van onder andere MC Miss Bunty en Jerry Frisky. Zaterdag 6 augustus worden de draaitafels gedomineerd door onder andere Joshua Walter en Godenzonen. Dresscode voor deze avond: Rainbows & Unicorns, baby!

5 augustus The View Summer Nights
Zaterdag 5 augustus opent MADAM - ??n van de meest trendy bars van Amsterdam - haar deuren voor een wel heel bijzonder feest: The View Summer Nights. Tijdens dit event geniet je in de Skybar van MADAM niet alleen van fancy cocktails en goede muziek, maar ook van het adembenemende uitzicht over Amsterdam. Entree is gratis, maar er wordt wel wat van je verwacht in termen van kleding. De dresscode is Casual Chic, oftewel casual kleding met een chique 'touch'.

5 augustus Beachboom 2017
Beachboom: h?t jaarlijkse feest op Brouwersdam beach dat je absoluut niet mag missen! Aan de sceptici onder ons slechts ??n boodschap: check de aftermovie van Beachboom 2016 en je weet waar we het over hebben. Met performances van onder andere ROOG & Erick E, Santos Suarez en Quintino belooft ook Beachboom 2017 super dik te worden! Dit jaar is de dresscode Colourful Back To The Beach. Inspiratie nodig? Check dan de Festival Chic en de Boho Chic dresscodes.

12 augustus Festifari
Op zaterdag 12 augustus opent de Safari Lodge in Zandvoort haar deuren voor de vijfde editie van het Festifari Beachfestival. Ga op ontdekkingsreis in een regenwoud vol tropische sounds, vreugdevuren, poolparty's en live acts van onder andere Mees Dierop, Esta Polyesta en Global Nick. De dresscode voor dit tropische feest is Jungle. Trek je daarom je mooiste dierenprints, veren en kralen uit de kast voor de ultieme Safari Chic outfit.

19 augustus Holi Fusion Festival
H?t internationale colorfestival Holi Fusion Festival komt weer naar Eindhoven. Deze vierde editie heeft alles in huis om een knalfeest te worden. Met optredens van Vato Gonzalez, Billy The Kit en Loudgarden, poedergevechten en drankjes in overvloed wordt het een feest om niet te missen! Voor het event geldt geen dresscode. Het is echter verstandig om kleding aan te trekken die vies mag worden. Draag idealiter witte kleding ? het ideale canvas voor al die prachtige kleurenpoeders!
Share |