Beach party Bocholt

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus gaat de 22ste editie van de "Beach Party Bocholt festival" van start op het evenemententerrein, gelegen aan de voetbalvelden in Bocholt. Ook dit jaar wordt opnieuw een massa muziekliefhebbers uit binnen- ?n buitenland verwacht op een immens zandstrand voorzien van zuiderse palmbomen, verlichte fonteinen en een groot zomerterras. Met een exotische cocktail in de hand kan u tijdens deze 2-daagse naar goede gewoonte bekende artiesten en dj's aan het werk zien.

Meer dan 50 dj's zullen samen met 10.000 feestvierders tot in de vroege uurtjes een super-mega-feest bouwen in Bocholt! Er is dus geen enkele reden om thuis te blijven!! Beach Party Bocholt ... th? place2Be!!!

In de Main Stage verwelkomen we een aantal toppers: Met Thomas Gold, Wolfpack, Dubvison, Regi, La Fuente, D-Wayne, 2Empress zal elke muziekliefhebber uit de bol gaan.Da Tweekaz, Mark with a K, Dark-E, Pat-B zijn aanraders voor liefhebbers van het hardere muziekgenre. Ook voor het 30+ publiek is een apart area voorzien met DJ Ward, Bjorn Verhoeven,.Met Leandro Da Silva, Simon Kidzo, Dave Lambert, Mr Grammy is dit jaar sfeer en ambiance verzekerd in de open air zone.Ook dit jaar voorzien we een techno stage met Remco Beekwilder, Massimo Mephisto, Lukaz, RoDo,.
Share |